Ζώδια: Ποιοι θα περάσουν «μαύρο» Δεκέμβριο;


Ευνοϊκός θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Δεκέμβριος για τα περισσότερα ζώδια, εκτός από τέσσερα συγκεκριμένα, τα οποία θα… κλείσουν με άσχημο τρόπο το 2022.

Ειδικότερα, ο Δεκέμβριος 2022 προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός για την πλειοψηφία του ζωδιακού κύκλου.

Μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου, όλα τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν καινούριες εμπειρίες και να δουν τα πράγματα με αισιοδοξία και θετική διάθεση, ενώ από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου, μια διάθεση παραγωγικότητας και δημιουργίας θα τα πλημμυρίσει, οπότε και θα είναι η κατάλληλη περίοδος για την εκπλήρωση των στόχων για το νέο έτος.

Δείτε αναλυτικά τα ζώδια που θα περάσουν «μαύρο» Δεκέμβριο

Κριός

Ο Δεκέμβριος θα σας βρει με μια ανανεωμένη διάθεση και μια ανάγκη για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αλλά ο ανάδρομος Άρης ίσως σάς βάλει κάποια εμπόδια, μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου, άρα καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να επικεντρωθείτε στην ξεκούραση. Από τα μέσα του Ιανουαρίου κι έπειτα, όλα θα αρχίσουν να είναι πιο εύκολα. Σχετικά με τις προσωπικές σας σχέσεις, τώρα είναι η στιγμή για να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι

Αυτή η περίοδος είναι πιο γεμάτη από ό,τι συνήθως, με πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, οι οποίες ίσως σας αδειάσουν λίγο τις μπαταρίες, όσο απολαυστικές και να είναι. Μεταξύ 5-7 Δεκεμβρίου, ίσως νιώσετε λίγο πιο ευαίσθητοι (και ευέξαπτοι) από ό,τι συνήθως, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε κάποιο ξέσπασμα, με την είσοδο της πανσελήνου στο ζώδιό σας. Ίσως είναι καλύτερα να πάρετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και έπειτα να μιλήσετε με τα πιο κοντινά σας άτομα για αυτά που σας προβληματίζουν.

Παρθένος

Αυτό το μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε ρυθμούς και να ξεκουραστείτε λίγο, αλλά ίσως αυτό δε θα είναι τόσο εύκολο, καθώς ίσως παραμονεύουν κάποιες υποχρεώσεις ή ακόμα και συγκρούσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μη βιάζεστε να αντιδράσετε και τότε θα απολαύσετε την εύνοια των άστρων. Παράλληλα, ο Δεκέμβριος θα είναι ο ιδανικός μήνας για να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας, έναν τομέα που έχετε λίγο αμελήσει.

Ιχθύς

Ίσως νιώθετε ότι οι υποχρεώσεις ή ακόμα και οι προσδοκίες που έχετε οι ίδιοι για τον εαυτό σας, σας πνίγουν. Έτσι, ίσως παρατηρήσετε μια πάλη, ανάμεσα στις ευκαιρίες που νιώθετε ότι δε μπορείτε να αφήσετε και την ανάγκη σας για ξεκούραση. Ίσως η φρέσκια ματιά ενός τρίτου, ιδανικά κάποιου ατόμου που εκτιμάτε και εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *