Ζεράρ Πικέ: «Αγκάθια» στη σχέση του με την Κλάρα Κία – Το ρομαντικό ραντεβού που κατέληξε σε καβγά


Μπορεί Ζεράρ Πικέ και Σακίρα να χώρισαν και να κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, ωστόσο για τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα τα βάσανα συνεχίζονται.

Εκεί που φαινόταν ότι όλα τα προβλήματά του είχαν λυθεί και ζούσε τον έρωτά του στο πλευρό της Κλάρα Κία, ήρθαν στο φως κάποιες πληροφορίες για τη σχέση τους που δείχνουν ότι μόνο τέλεια δεν περνούν.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους που γελούν και είναι ευτυχισμένοι,  αλλά πρόσφατες εικόνες δείχνουν ένα ρομαντικό ραντεβού να καταλήγει σε καυγά.

Η εκπομπή «Y ahora Sonsole» τις εξέτασε και δείχνουν ότι δεν είναι όλα ρόδινα με το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, βλέποντας τις φωτογραφίες, εξήγησαν: «Το ζευγάρι φεύγει από ένα εστιατόριο πιασμένο χέρι-χέρι, αλλά το πρόσωπο της Clara Chia δείχνει θλίψη. Ο Πικέ κρατάει την τσάντα της και φαίνεται να της λέει κάτι, αλλά εκείνη δεν τον κοιτάζει καν».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σε κακή ψυχολογία η νεαρή μετά το νέο τραγούδι της Σακίρα

Πρόσφατα, δημοσίευμα της Μarca ανέφερε ότι το νεαρό μοντέλο επηρεάζεται έντονα από τις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με την πρώην αγαπημένη του, Σακίρα. Μάλιστα το νέο τραγούδι της δημοφιλούς τραγουδίστριας, με τίτλο «Μonotonia» έκανε την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Ισπανός παπαράτσι Τζόρντι Μάρτιν που παρακολουθεί από κοντά τις σχέσεις του Πικέ δήλωσε: «Μου λένε ότι η Κλάρα δεν πηγαίνει πλέον ούτε για δουλειά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, αλλά δουλεύει από το σπίτι, δεν έχει αρκετές δυνάμεις».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *