Ξόδεψε 11.000 δολάρια σε πλαστικές για να… μοιάζει στην πλαστική κούκλα σεξ του συντρόφου της


Μια απίθανη ιστορία έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες και αφορά μια βρετανίδα, η οποία ισχυρίζεται ότι ξόδεψε πάνω από 11.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις ώστε να μοιάζει ακριβώς με… την κούκλα του σεξ του συντρόφου της.

Είναι η δεύτερη φορά που η Char Grey «κλέβει» τα βλέμματα του κοινού και γίνεται viral στο TikTok. Πριν λίγο καιρό είχε γίνει πρωτοσέλιδο αφού αποκάλυψε ότι αγόρασε μια κούκλα του σεξ, ονόματι Delilah, για τον 28χρονο φίλο της Calum Black.

Η ιστορία άρχισε να γίνεται λίγο «περίεργη» όταν η 23χρονη δήλωσε ότι άρχισε να έχει αισθήματα για την κούκλα, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε σωρεία επεμβάσεων σε μια απελπισμένη προσπάθεια να μοιάσει περισσότερο στη Delilah.

«Είναι τόσο όμορφη και θέλω να δείχνω ακριβώς όπως εκείνη.Έχω κάνει διάφορα ενέσιμα για να της μοιάζω περισσότερο, καθώς και πλαστική στη μύτη» δήλωσε στο NeedToKnow.online.

Η Grey, η οποία διαθέτει λογαριασμό OnlyFans εξηγεί ότι είναι διατεθειμένη να ξοδέψει όσα χρήματα χρειαστεί, μιας και στο τέλος θα αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της.

Οι τρεις τους είναι μια ωραία ατμόσφαιρα, περνώντας πολύ χρόνο μαζί. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, οι τρεις τους πήγαν να κάνουν τατουάζ. Όλοι το ίδιο σχέδιο. Από τότε αγνοείται η τύχη της άτυχης Delilah…in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *