Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα ο Παναγιώτης Στάθης για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη


Συγκίνηση και μεγάλη θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που πέθανε σε ηλικία 43 ετών. Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do και αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, τα τελευταία δύο χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Τα κλάματα του δημοσιογράφου στον αέρα

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε «ο ίδιος» γνωστό το θάνατό του, αφού είχε δώσει προφανώς εντολή σε οικείο του πρόσωπο να κάνει σχετική ανάρτησή στο προφίλ του στο facebook εάν πεθάνει. Την ανάρτησή του αυτή διάβασαν στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης.

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο παρουσιαστής λύγισε

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του κειμένου, ο Παναγιώτης Στάθης δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. «Δεν μπορώ ρε παιδιά… Sorry αλλά δεν μπορώ», είπε ο δημοσιογράφος με δάκρυα στα μάτια. «Δώσε μου να το τελειώσω», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.

«Συγγνώμη τώρα. Την κόρη μου σκεφτόμουν. Δεν το ήξερε κανείς. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ξαφνικά μας το είπε η Γεωργία Λινάρδου και δεν καταλαβαίναμε ποιος. Συγγνώμη, αποσυντονιστήκαμε λίγο», είπε μετά από λίγα λεπτά ο Παναγιώτης Στάθηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *