Ξέσπασε σε δάκρυα ζωντανά στον αέρα η Δέσποινα Βανδή


Η Δέσποινα Βανδή είναι μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία, ταλαντούχα τραγουδίστρια αλλά και πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν φοβάται να το δείξει.

Η συγκίνηση της με το τραγούδι του Πάριου

Το τραγούδι του Γιάννη Πάριου, ξύπνησε πολλές αναμνήσεις και συναισθήματα της Δέσποινα Βανδή, η οποία συγκινήθηκε με την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ενώ παράλληλα διηγήθηκε τον λόγο για τον οποίο συγκινείται κάθε φορά με το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Αυτό τραγούδι κυκλοφόρησε το 1995, εγώ μόλις είχα έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, είχα μετακομίσει σε ένα μικρό σπιτάκι και ήμουν μόνη με ένα σκύλο και ένα διθέσιο καναπέ. Χωρίς φίλους, ήταν Χριστούγεννα και μου θύμισε εκείνη τη στιγμή. Μου θυμίσει την μοναξιά, η σιωπή είναι αλλιώτικη χωρίς παρέα. Διαφορετική όταν την επιλέγεις και διαφορετική όταν αναγκάζεσαι. Τα χρόνια πέρασαν, κάπου στα 30 χρόνια και Χριστούγεννα πλέον δεν είμαι μόνη, είμαι ευτυχισμένη, έχω τριθέσιο καναπέ, έχω δύο σκυλιά και ανθρώπους που αγαπάω. Σημασία έχει η διαδρομή μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι», είπε συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή.

Το συγκινητικό απόσπασμα

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *