«Βόμβα» στην Αγγλία: Ο Τεν Χαγκ διώχνει Ρονάλντο!


Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Έρικ Τεν Χαγκ άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού. Φαίνεται ότι θα είναι και ένα από τα μεγαλύτερα του χειμώνα, καθώς οι Άγγλοι βάζουν «φωτιά» με τα δημοσιεύματα!

Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το μέλλον του. Παρότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε τελικά στο Μάντσεστερ και στη Γιουνάιτεντ, η υπόθεση του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, με τα λίγα λεπτά συμμετοχής που παίρνει να φουντώνουν ακόμα περισσότερα τα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Telegraph, ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει αποφασίσει να… στείλει εκτός Μάντσεστερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς είναι πεπεισμένος πως δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα όσα εκείνος θέλει.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Άγγλοι, ο Ολλανδός κόουτς έχει ήδη ενημερώσει τον Ρονάλντο και του έχει ξεκαθαρίσει πως θα τον αφήσει να αποχωρήσει μέσα στον χειμώνα, καθώς δεν πρόκειται να πάρει τις συμμετοχές που εκείνος επιθυμεί.

Μέχρι στιγμής πάντως καμία από τις πλευρές δεν έχει τοποθετηθεί. Δεν αποκλείεται ωστόσο να μιλήσει και μάλιστα σύντομα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος σταρ είχε αναφέρει ότι θα ξεκαθαρίσει ο ίδιος όλη την ιστορία της μεταγραφικής του υπόθεσης.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *