Βίκυ Πρωτογεράκη: «Τα γυρνάει» μετά την σοκαριστική δήλωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Δεν είπα ότι…»


Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η γνωστή ηθοποιός, που παραβρέθηκε νωρίτερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε στο «T-Live» και έδωσε κάποιες διευκρινίσεις για την κατάθεσή της, καθώς δημιούργησαν αίσθηση όσα μεταδόθηκαν.

Δήλωση – σοκ στη δίκη Φιλιππίδη: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους»

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί παρερμηνεύτηκε αυτό που είπα, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράψανε και ποιος το οργανώνει αυτό και ποιος το καθοδηγεί. Γιατί εδώ βλέπω ότι κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προσπαθούν να αποκαθηλώσουν τους μάρτυρες υπεράσπισης» δήλωσε στο ξεκίνημα της τοποθέτησής της η ηθοποιός.

«Απομονώνουν κάποιες φράσεις και ειδικά αυτήν, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, και δεν λένε όλα όσα εγώ ανέφερα, τα οποία ήταν αρκετά σοβαρά» προσθέτει.

«Δεν είπα ότι…»

Στη συνέχεια και θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια των λόγων της ενώπιον του δικαστηρίου, η Βίκυ Πρωτογεράκη αναφέρει: «Εγώ είπα ότι το 90% των ανθρώπων που είναι στο θέατρο υπάρχει περίπτωση λόγω της ελευθεριότητας να κάνει μία κίνηση που να μπορεί κάποιος να την ποινικοποιήσει, έστω σε βαθμό πλημμελήματος. Δεν είπα ότι βγάζουν το μόριό τους οι άνθρωποι, ούτε ότι ο κύριος Φιλιππίδης έβγαλε το μόριό του».

«Είπα ότι μπορεί κάποιος ξαφνικά να σε φιλήσει ή να σου πιάσει το χέρι, οπότε εάν την ξεσυνεριστείς αυτή την κίνηση, ξαφνικά θα βρεθεί κατηγορούμενος κάποιος. Το να είσαι πάνω στη σκηνή, να ντύνεσαι και να ξεντύνεσαι, αυτό δε σημαίνει ότι επιδεικνύεις το μόριό σου» τονίζει η κυρία Πρωτογεράκη.

Σε σχετική ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου, για πιθανή εμπλοκή του Πέτρου Φιλιππίδη με την Εβελίνα Παπούλια, απαντά: «Εγώ δεν πιστεύω ότι υπήρχε λόγος να επιδείξει ο κύριος Φιλιππίδης το όργανό του, ειδικά στην κυρία Παπούλια. Γιατί να το κάνει; Είπα ότι το 90% των ηθοποιών θα μπορούσαν να βρεθούν κατηγορούμενοι, εάν κάποιος ξεσυνεριζόταν μία τέτοια κίνηση, όχι ότι δείχνουν το μόριό τους. Αν το έλεγα αυτό, θα πρέπει να είχα βγει μόλις από το Δαφνί».

Η ηθοποιός μάλιστα απείλησε με μηνύσεις, εάν δεν αφαιρεθούν οι σχετικές αναζητήσεις και δημοσιεύσεις στην Google γύρω από το όνομά της.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *