Βίκυ Πρωτογεράκη: «Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να…» – Εκτός ελέγχου η ηθοποιός


Κακός χαμός επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του «Πρωινού», με την ηθοποιό Βίκυ Πρωτογεράκη και έναν δημοσιογράφο της εκπομπής.

Αφορμή στάθηκαν όλα όσα ειπώθηκαν από τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, ο οποίος είπε πως η Βίκυ Πρωτογεράκη κατέθεσε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη πως «το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους, στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας».

Λίγη ώρα αργότερα, η ηθοποιός έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και τα όσα ακολούθησαν μόνο τιμητικά δεν είναι, για κανέναν από τους εμπλεκόμενους.

Δήλωση – σοκ στη δίκη Φιλιππίδη: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους»

«Πολύ κακώς μετέφερε τέτοια πράγματα, αλλοίωσε την κατάθεσή μου, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Αυτή την τακτική να αλλοιώνονται οι καταθέσεις για να αποδομούνται οι μάρτυρες, εγώ δεν την ενστερνίζομαι. Οι δικηγόροι υπεράσπισης των παθουσών κάνουν το ίδιο και από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλή με αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα πράγματα τα χυδαία που έχουν βγει, ποτέ! Αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου» είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη και συνέχισε οργισμένη:

«Είμαι έξαλλη! Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει! Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, τέλος! Να ανακαλέσετε»!

Σε αυτό το σημείο, η τηλεφωνική γραμμή έπεσε και ο Θάνος Βάγιος εξήγησε από την πλευρά του τι συνέβη στο δικαστήριο. Λίγα λεπτά μετά, όταν η Βίκυ Πρωτογεράκη επανήλθε τηλεφωνικά, είπε: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος. Έχω μάρτυρες και έχω και τις καταθέσεις που είναι καταγεγραμμένες. Ψεύδεται ασύστολα και απορώ με τόσο θράσος»!

«Ξέρω τι καταθέτω. Είμαι δικηγόρος 30 χρόνια. Θα μου πείτε εσείς τι κάνω; Και δεν θυμάμαι; Τι είναι αυτά; Έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, αντί να μου ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό που έγινε; Εγώ σήμερα είχα σκοπό να καταθέσω μήνυση αν δεν με παίρνανε. Δεν μπορεί να με αποδομεί ο καθένας, δεν το δέχομαι» είπε σε πολύ υψηλούς τόνους η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Δείτε όσα συνέβησανin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *