Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξέσπασε δημοσίως για την Κιβωτό του Κόσμου


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τέσσερα πρόσωπα, μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια και ξυλοδαρμό ανηλίκων που φιλοξενήθηκαν στις δομές της.

Το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ πολλοί είναι οι επώνυμοι και οι ανώνυμοι που εκφράζουν την οργή τους.

Το δικό της δημόσιο ξέσπασμα έκανε νωρίτερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το εξωτερικό του κτιρίου της ΜΚΟ και έγραψε μία μακροσκελή ανάρτηση, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της επί του ζητήματος.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Για να καταλήξει από Κιβωτός του Κόσμου σε …Κιβώτιο Παραπόνων όλου σχεδόν του κόσμου, κύλησε πολύ βρώμικο νερό στ’ αυλάκι. Σωρεύτηκε για πολλά χρόνια ο εκφοβισμός. Εν..κιβωτίστηκε σε πολλές παιδικές ψυχές ο εξευτελισμός. Αθροίστηκε σε τόσα παιδικά κορμάκια ο…παραδειγματισμός. Εγκλεισμοί σε κλουβιά, στέρηση τροφής, κακοποιητικές πράξεις, ασελγείς νύχτες και επαχθείς μέρες!

Και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο και να ξερνούν όλη τη δυσωδία! Όλο το δηλητήριο που κατάπιναν από φόβο, παιδιά ήδη πολύ ταλαιπωρημένα από πριν στις δικές τους οικογένειες! Γι αυτό, αν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς, οι δράστες πέρα από τα ποινικά και οικονομικά τους εγκλήματα, αιτούμαι να διωχθούν και για ένα ακόμη, πολύ σοβαρό!

ΓΙΑ ΤΟ ΌΤΙ ΣΥΝΕΘΛΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΌΤΙ ΊΣΩΣ ΑΞΊΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΖΩΉ! Και η πολιτεία επιτέλους ας αποδομήσει την όποια δομή είναι σαθρή! Την όποια δομή αποδομεί παιδικές ψυχές, και μάλιστα παίρνει και γι’ αυτό επιχορήγηση! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!».

Η ανάρτησή τηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *