Βέφα Αλεξιάδου: Έχω γράψει το σπίτι μου στις εγγονές μου


Η Βέφα Αλεξιάδου έδωσε συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ και μίλησε για όλα.

Στην ερώτηση για δεν πληρώθηκε από τον ΑΝΤ1 απάντησε: «Γιατί είχα τα βιβλία μου και η συμφωνία ήταν να διαφημίσω τα βιβλία μου. Μέσω της δορυφορικής πλατφόρμας με παρουσίασαν η Ρούλα, Πόπη και η Ελένη σε όλο τον κόσμο. Ήμουν φτασμένη ήδη και δεν πήγα στην τηλεόραση για να γίνω γνωστή. Οι φίλες μου γελούσαν όταν τους έλεγα πως θα μαγειρεύω στην τηλεόραση. Έκανα την πρώτη μου πρόταση στην ΕΡΤ το 1986 αλλά αδιαφόρησαν, εγώ όμως δεν το έβαλα κάτω. Το σπίτι είναι αυτό που μένει, τα λεφτά φεύγουν. Έφτιαξα ένα υπέροχο σπίτι που αξίζει πολλά λεφτά και λέω στις εγγονές μου μην το πουλήσετε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Μαρία Σάκκαρη: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην παραλία και διαψεύδουν τις φήμες

Το σπίτι στις εγγονές

Ναι είναι στο όνομά τους εδώ και χρόνια. Είναι δικό τους, εγώ απλά μένω σε αυτό. Οι εγγονές μου είναι στην Αγγλία. Η μία είναι καθηγήτρια αγγλικών και η άλλη σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων. Τις συμβουλεύω πάντα.

Η βασίλισσα της κουζίνας και η διεκδίκηση

Γιατί να μην τον διεκδικήσουν; Όταν πηγαίνει ένας μπροστά οι άλλοι πρέπει να μείνουν πίσω; Και όταν μου λέγανε ότι ε φτάνει πια και από νωρίς μου το έλεγαν. Η δουλειά είναι ζωή και ακονίζει το μυαλό. Όταν ένας άνθρωπος έχει τα μυαλά του τετρακόσια και μπορεί να δουλέψει, να σταματήσει να δουλεύει; Μακάρι όλα τα παιδιά που ξεκινάνε με ένα όνειρο να το πετύχουν.

Πηγή: Λοιπονin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *