Βασιλική Ανδρίτσου: «Μου είπε ότι θα μπω σε μαύρη λίστα»


Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (17/10) η Βασιλική Ανδρίτσου. Η αγαπημένη ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένεια και το παιδί της, στον χαρακτηρισμό της «αυστηρής» και στον παράγοντα της τηλεόρασης που ήθελε να τη βάλει σε black list.

«Τα αυτονόητα, θέλω να γίνονται»

«Όταν κάναμε τον υπέρηχο μάθαμε το φύλο του παιδιού εγώ ήμουν σίγουρο ότι θα έκανα γιο – για κάποιον λόγο το πίστευα από πάντα-  αλλά δεν ξέρω γιατί το πίστευα αυτό. Έτσι αφού το ένιωθα τόσο έντονα ήμουν σίγουρη, ο σύζυγός μου ήταν σίγουρος ότι θα ήταν κορίτσι. Όταν πήγαμε και μας είπε ο γιατρός ότι βλέπει κοριτσάκι ο άνδρας μου χάρηκε κι εγώ είπα. “Ε, βέβαια κορίτσι, μα πώς μου είχε κάτσει ότι θα ήταν αγόρι, μα φυσικά κορίτσι θα έχω”. Ξαφνικά με κούμπωσε και αν δεις την κόρη μου είναι κοράκλα», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου για την μητρότητα και την κόρη της.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον χαρακτηρισμό της «αυστηρής», που προέκυψε μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί στις περισσότερες σειρές. Όπως σημείωσε, «είμαι αυστηρή και το ξέρω. Τα αυτονόητα, θέλω να γίνονται. Όταν το αυτονόητο πρέπει να το εξηγήσεις ή πρέπει να πεις πάνω στη δουλειά, “ρε παιδιά γιατί δεν έγινε αυτό;” Εκεί λίγο τα χάνω γιατί ήταν το αυτονόητο. Μπορεί και ο τρόπος έκφρασής μου να ήταν λίγο πιο τσιμπημένος τώρα έχω μαλακώσει λίγο».

Τέλος, μίλησε και για τον παράγοντα της τηλεόρασης που ήθελε να τη βάλει σε μαύρη λίστα γιατί… δεν «μασάει» τα λόγια της.

«Με φώναζαν Ρομπέν των Δασών γιατί υπερασπιζόμουν το δίκαιο. Ακραία περίπτωση δεν έχει τύχει, αν τύχαινε θα το διευκρίνιζα κι ας μην με αφορούσε. Αλλά έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά αυτά τα χρόνια, μην γελιόμαστε. Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει. Εγώ δεν ακούω και τα σχόλια. Μια φορά κάποια είχε τολμήσει να μου πει για κάποια εκπομπή, μόλις ξεκινούσα, θα μπεις black list στην τηλεόραση και της είπα εμένα δεν θα μου μιλάς για black list. Δεν φοβάμαι. Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι. Αν είναι για να μην μείνω σε αυτήν τη δουλειά, δε θα μείνω. Μου είπε ότι θα μπω σε black list και δεν μπήκα. Κι αν μπεις, θα είναι πολύ εφήμερη», εξομολογήθηκε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *