Βαγγέλης Κακουριώτης: Εισέβαλε στη Γη της Ελιάς και στο Twitter επικράτησε πανικός


Η «Γη της Ελιάς» συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές του MEGA, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να κόβουν την ανάσα.

Οι ανατροπές στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά είναι πολλές, το ίδιο και τα πρόσωπα που εισέρχονται σε αυτήν.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (7/12) έκανε την είσοδό του ο Βαγγέλης Κακουριώτης ως Κίμωνας.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στη Μάνη, δίνοντας χαρά στον πατέρα του, τον Δημοσθένη, και την μητέρα του, Ασπασία, και φυσικά στις θαυμάστριές του.

Μάλιστα, αυτή ήταν η παρθενική του εμφάνιση ως ηθοποιός στην μικρή οθόνη. «Μια χαρά είσαι μάνα! Στις ομορφιές σου», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε.

Η αδελφή του, ωστόσο, φάνηκε να μην χαίρεται με αυτή την απρόσμενη έκπληξη με αποτέλεσμα ο Κίμωνας να της πει με νόημα, «μη χαίρεσαι τόσο πολύ που με βλέπεις».

Στο Twitter, όπως ήταν λογικό, επικράτησε αμέσως πανικός με τις τηλεθεάτριες να σχολιάζουν την εξωτερική του εμφάνιση και όχι μόνο.

Δείτε κάποια από τα tweets

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Βαγγέλη Κακουριώτη σε σειρά μυθοπλασίας, παρόλο που ο τραγουδιστής έχει δοκιμαστεί και στο θέατρο, αλλά τηλεοπτικά και με την άκρως πετυχημένη συμμετοχή του στο «Dancing with the stars» όπου ήταν και ο νικητής με την ντάμα του Νικολέτα Μαυρίδη, αλλά και στο «Just 2 of us».

Στη «Γη της Ελιάς», σύμφωνα με τα spoilers θα αλλάξει η ζωή του και θα ερωτευτεί και μία γυναίκα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Aυτή δεν είναi άλλη από την Δήμητρα, υπαστυνόμο της Αρεόπολης. Θα γίνει όμως και μία πρώτη συνάντηση και με την Μυρτάλη.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *