Βάνα Μπάρμπα: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η κόρη της, Φαίδρα


Μπορεί πολλοί να θυμάστε την κόρη της Βάνας Μπάρμπα, σαν ένα μικρό κοριτσάκι που δεν ξεκόλλαγε από την αγκαλιά της μαμάς του, ωστόσο η Φαίδρα έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε μία πανέμορφη γυναίκα που τραβάει τον δικό της δρόμο.

Η νεαρή κοπέλα, με αφορμή τη συμμετοχή της σε ένα βίντεο κλιπ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και αναφέρθηκε στις σπουδές της, στην απόφασή της να αφήσει το μόντελινγκ καθώς και στη σχέση της με τη μητέρα της.

Η κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η Φαίδρα Μπάρμπα, σπουδάζει Φιλοσοφία στην Πάτρα, ενώ στις επιδιώξεις της είναι κάποια στιγμή να συνδυάσει τις σπουδές της με το μάρκετινγκ.

«Έχω αφήσει το μόντελινγκ, δεν ασχολούμαι πια, κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές αλλά κανονικά σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα.

Η σχέση μας είναι όπως οι σχέσεις μητέρας κόρης, μια χαρά. Ήταν πολύ ενθαρρυντική όταν της είπα ότι θα ασχοληθώ με το μόντελινγκ, αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου, οπότε και η μαμά μου ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέλω να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, το συνδύασα με το μάρκετινγκ. Το γεγονός ότι η μαμά μου ήταν στα φώτα ήταν κάτι φυσιολογικό, γιατί ήταν η ζωή της μαμάς μου, εγώ απλά ήμουν μέρος της.

Συζητάμε τα προσωπικά μας και τη συμβουλεύομαι», είπε χαρακτηριστικά η Φαίδρα Μπάρμπα στην εκπομπή Πρωινό Μας.

Δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη της Βάνας Μπάρμπαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *