Τζούλια Φοξ: Καταπολεμά τις διαταραχές καπνίζοντας μαριχουάνα


Για τη ζωή της όταν σβήνουν τα φώτα μίλησε η Τζούλια Φοξ. Η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός, μπορεί να κάνει μία μεγάλη καριέρα στο Χόλυγουντ, χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες, όταν όμως οι κάμερες δεν γράφουν η ίδια περνά δύσκολα.

Σε βίντεό της στο TikTok, η 32χρονη περιέγραψε τον πραγματικό της κόσμο, που δεν είναι τόσο φανταχτερός όσο φαίνεται και αποκάλυψε ότι εδώ και χρόνια πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας.

Όπως εξομολογήθηκε, για καιρό πιεζόταν ψυχικά και ένιωθε ότι οι διαταραχές της μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα της ενώ είχε και μεγάλο άγχος που ήταν αδύνατο να ελέγξει.

Κατέληξε να καπνίζει μαριχουάνα για να βοηθηθεί, όμως η μάχη της με τις διαταραχές συνεχίζεται κάθε μέρα.

«Nιώθω ανακουφισμένη που μίλησα»

«Έχω περιόδους με μεγάλη παραγωγικότητα, όπου νιώθω ότι βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου και άλλες που απλώς αισθάνομαι ότι είμαι ανίκητη. Νιώθω ένα συναίσθημα σαν να είμαι στάσιμη συνεχώς. Σαν να μη μπορώ να κάνω βήμα. Δεν είχα μιλήσει ποτέ ξανά για αυτό το θέμα δημόσια, όμως τώρα νιώθω ανακουφισμένη που το έκανα. Είναι «πάρα πολύ» για μένα», ακούγεται να λέει η Τζούλια Φοξ στο βίντεο.

Στη  συνέχεια, αποκαλύπτει ότι δυσκολεύεται περισσότερο από το OCD (ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή): «Συνειδητοποίησα ότι συνηθίζω να μετράω τον αριθμό των γραμμάτων μέσα στο κεφάλι μου. Πάντα ήθελα να φτάνουν το 10. Κάθε φορά που έπιανα τον εαυτό μου να το κάνει, κάπνιζα «χόρτο», ώστε να το αντιμετωπίσω. Όσο δεν καπνίζω, μετράω κανονικά. Αν χάσω το μέτρημα, ξεκινάω από την αρχή. Η μαριχουάνα μπορεί να απαλύνει λίγο τη διαταραχή, όμως δεν κάνει δουλειά με την ΔΕΠΥ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό».

@juliafox Replying to @auroriborealis ♬ original sound – Julia foxin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *