Τζένη Καζάκου: «Σπάει» τη σιωπή της για τον θάνατο του παππού της, Κώστα Καζάκου


Την καρδιά της «άνοιξε» η Τζένη Καζάκου. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική αλλά και στον χαμό του παππού της, Κώστα Καζάκου.

«Ήταν δύσκολο όταν πέθανε ο παππούς μου μετά να πάω στο γύρισμα, αλλά είναι η δουλειά μου. Ήταν κάτι όμως για το οποίο ήμουν ενημερωμένη, προετοιμασμένη, για να μπορώ να το αντιμετωπίσω. Η δουλειά μας δεν έχει δεν μπορώ», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς μου είναι πιο αυστηρός στην κριτική από τη μαμά μου. Βλέπει πρώτα τα αρνητικά και μετά μου λέει τα θετικά ενώ η μαμά μου κάνει το αντίθετο».

Όσο για τις δουλειές που έχει πάρει μέχρι τώρα, ξεκαθάρισε: «Τις δουλειές μου τις έχω πάρει όλες με κάστινγκ και όχι μέσω των γονιών μου. Είναι πολύ λογικό να το πιστεύουν αυτό, αλλά εγώ δεν το βλέπω αρνητικά. Αν εγώ δεν είμαι καλή, δεν συμφέρει την παραγωγή γιατί θα πέσει το επίπεδο της δουλειάς».

Τέλος, η Τζένη Καζάκου παραδέχτηκε πως αντιλήφθηκε σε μεγάλη ηλικία ποια ήταν η γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.

«Αντιλήφθηκα σε μεγάλη ηλικία ποια είναι η γιαγιά μου, Τζένη Καρέζη. Δεν νομίζω ότι της μοιάζω, νομίζω έχω μοιάσει στον μπαμπά μου και στην μαμά μου», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *