Τζέι Λένο: Υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση δέρματος σε πρόσωπο και χέρια – Βίντεο μέσα από το νοσοκομείο


Ο διάσημος παρουσιαστής Τζέι Λένο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταμόσχευση δέρματος αφού υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν ξέσπασε φωτιά καθώς δούλευε σε ένα αυτοκίνητό του και παραμένει στο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία, δήλωσε ο γιατρός που έχει αναλάβει την ανάρρωσή του στο Λος ‘Αντζελες, σύμφωνα με το ΑP.

Ο πρώην παρουσιαστής του «Tonight Show» είναι σε καλή κατάσταση, ευδιάθετος με τη σύζυγό του Μέιβις να είναι μαζί του στο Κέντρο Εγκαυμάτων Grossman βόρεια του Λος ‘Αντζελες, ανέφερε ο Πίτερ Γκρόσμαν (Peter H. Grossman) διευθυντής του κέντρου στο νοσοκομείο West Hills σε συνέντευξη Τύπου.

Πρόσθεσε ότι ο Λένο έχει υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού και θα υποβληθεί σε άλλη μια επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα. «Τα τραύματα που υπέστη κάλυψαν το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος του. Κάποια από τα τραύματα στο πρόσωπο «είναι λίγο βαθύτερα και λίγο πιο ανησυχητικά», επειδή παρουσιάζουν σημάδια εξέλιξης σε τρίτου βαθμού»,  δήλωσε ο Γκρόσμαν και πρόσθεσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία υπερβαρικού οξυγόνου για να μην επιδεινωθούν τα εγκαύματα.

Ο κωμικός περπατάει, λέει αστεία και μοιράζει μάλιστα μπισκότα στους μικρούς ασθενείς, συμπλήρωσε ο γιατρός.

Ο Λένο στο βίντεο που εξασφάλισε το «Inside Edition» φαίνεται να υποβάλλεται σε θεραπεία υπερβαρικού οξυγόνου ενώ συνομιλεί με μια νοσοκόμα και κινεί τα χέρια του τα οποία είναι δεμένα με επιδέσμους. Ο παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μεταμοσχεύσεις δέρματος, αφού μετά το ατύχημα που είχε κάηκε στο πάνω μέρος του σώματός του και το πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *