Τριαντάφυλλος: «Μείνε μακριά από την βαφτιστήρα μου γιατί…» – Έξαλλος ο τραγουδιστής


Η Χριστίνα Σωτηρίου, βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» από τη Ρόδο. Μάλιστα στο πλατό βρισκόταν ο ίδιος ο νονός της που δημοσιοποίησε το θέμα.

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 33χρονο σύντροφό της για ασήμαντη αφορμή, καθώς και πώς κατάφερε η ίδια να ενεργοποιήσει το κουμπί πανικού και τελικά να σωθεί, με τον πρώην σύντροφό της να καταδικάζεται με αναστολή για την επίθεση.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου

Ο τραγουδιστής επαίνεσε την ψυχραιμία της κοπέλας λέγοντας χαρακτηριστικά «Χριστίνα μπράβο που είχες το σθένος να του πεις  και “ξεκουράσου αγάπη μου”».

«Η Χριστίνα είναι ένα απίστευτο παιδί. Ο πατέρας της είναι πυροσβέστης, έχει κάνει τα πάντα για να τη μεγαλώσει. Έσωσε σχεδόν τη Ρόδο όλη στη φωτιά της ΔΕΗ και μεγάλωσε το παιδί του με τόσο κόπο και μπορεί να το έβρισκε νεκρό. Κάτι κάντε, να ευαισθητοποιηθεί το κράτος, να υπάρχουν μεγαλύτερες ποινές. Να πάω να δείρω μια κοπέλα και να πηγαίνω με το φρέντο εσπρέσσο και το γυαλάκι μου κάθε μήνα στο τμήμα και να το παίζω και μάγκας αυτό είναι ότι δουλεύουμε το κράτος. Είμαστε για γέλια» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι οικογένειά μου, έχω πάθει σοκ, χτύπησε αυτό το πράγμα και το δικό μου σπίτι. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα αλλάξει και πολύ σύντομα» είπε ακόμα.

«Επειδή αυτός ο κύριος μας βλέπει, επειδή είσαι και νταής και δέρνεις μόνο γυναίκες και όταν βλέπεις άντρες τρέχεις, επειδή η οικογένειά μου είναι καλοί άνθρωποι, μείνε μακριά από το σπίτι και τη Χριστίνα γιατί όπως ξέρεις να δέρνεις γυναίκες, δέρνουν και κάποιοι άλλοι και πολύ άσχημα. Χαλάρωσε, μείνε στο σπίτι με τη μαμά σου και τον μπαμπά σου. Άμα δεν μπορείς να είσαι μια όμορφη κοπέλα, άραξε».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *