Τριαντάφυλλος: Αποκαλύπτει τον όρο που θα βάλει στο συμβόλαιό του για να πάει στο Survivor All Star


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της παραγωγής για το Survivor All Star, που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου 2023.

Αυτό το διάστημα γίνονται όλες οι απαραίτητες συζητήσεις, ώστε να βρεθούν τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και όλοι ανυπομονούν για το ποιοι θα ριχτούν στους στίβους μάχης.

Ο Τριαντάφυλλος, που είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και ανάφερε σχετικά με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης: «Έχω πει ότι δεν θα πάω, λόγω του παιδιού, θα δείξει είναι δύσκολο».

«Αν πάω στο Survivor All Star θα δείξω ποιος είμαι, τον χαρακτήρα μου κι αν ο κόσμος με αγαπήσει, αν δε με αγαπήσει, τα φιλάκια μου. Θα έπαιρνα μαζί μου τον Σάκη Κατσούλη, τον Αλέξη Παππά και την Μαριελένα Ρουμελιώτη. Σε όλους τους παίκτες θα δώσουν τα ίδια χρήματα», πρόσθεσε.

Επίσης, αποκάλυψε ότι «δεν θα πήγαινα ποτέ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Αν πάω στο Survivor πας στοίχημα ότι θα γράψω στο συμβόλαιο να μην πάω ποτέ στο ”Καλό Μεσημεράκι”;».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *