Τους βρήκαν δίπλα στο άψυχο κορμάκι του: Γονείς αυτοκτονούν όταν ο γιος τους «έφυγε» από καρκίνο


Ένα ζευγάρι από την Ρουμανία δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το χειρότερο συναίσθημα, τον χειρότερο πόνο που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του, να δει μπροστά τα μάτια του το παιδί του να πεθαίνει. Τα άψυχα σώματά των δύο 46χρονων γονιών βρήκαν οι γείτονές τους, στο σπίτι τους στην πόλη Κωνστάντζα στη Ρουμανία.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής είπε ότι γυναίκα πιθανότατα κρεμάστηκε. Η σωρός της βρέθηκε ξαπλωμένη δίπλα στον γιο της και σκεπασμένη με μία κουβέρτα. Ο σύζυγός της ήταν κρεμασμένος στην κουζίνα του σπιτιού. Οι δύο τραγικοί γονείς άφησαν ένα γράμμα 13 σελίδων, στο οποίο εξηγούσαν τους λόγους που οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη τους.

Το κείμενο της μητέρας

Σε ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει πριν εφτά χρόνια η μαμά του 9χρονου αγοριού, έγραφε: «Ένιωσα σαν να πέθαινα εγώ η ίδια όταν άκουσα τη διάγνωση. Δεν μπορώ να εκφράσω τον πόνο που δύο γονείς νιώθουν όταν μαθαίνουν τόσο τραγικά νέα για το παιδί τους. Είναι μόλις 2 ετών!».

Δυστυχώς, οι πιθανότητες επιβίωσης για τον μικρό Κρίστιαν ήταν ελάχιστες, αφού ο όγκος στο κεφάλι του μεγάλωνε διαρκώς.

Τα τελευταία λόγια της μαμάς στο κείμενο ήταν: «Η μόνη μας ελπίδα είναι ο Κρίστιαν να σταθεί τυχερός και ο όγκος να σταματήσει να μεγαλώνει. Η σκέψη ότι κάθε στιγμή μπορεί να είναι η τελευταία, με τρελαίνει!»

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *