Του έσωσε τη ζωή: 37χρονη γυναίκα σώζει τον 5 μηνών ανιψιό της με το φιλί της ζωής


Ένα ακόμη περιστατικό που μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι όλοι να γνωρίζουμε πρώτες βοήθειες, είτε πρόκειται για ενήλικες είτε για μωρά και παιδιά. Η 37χρονη Pamela σταμάτησε ξαφνικά το αυτοκίνητο της, ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο το 5 μηνών ανιψάκι της και ξεκίνησε να του δίνει το φιλί της ζωής.

Πώς έγιναν όλα

Κάποια στιγμή σταμάτησε να κλαίει και έπειτα να αναπνέει μέσα στο αυτοκίνητο. H Pamela δήλωσε «Είχε μελανιάσει και ήταν μαλακός, ήταν τρομερό. Δεν ξέρω πώς θυμήθηκα τι πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να τον αφήσω να πεθάνει. Δεν μπορούσα να αφήσω να συμβεί κάτι στο παιδί. Η αδερφή μου μου το είχε εμπιστευθεί. Από εκεί και πέρα, η Lucila Godoy σταμάτησε το όχημά της και κατέβηκε να βοηθήσει την Pamela.

Ο φωτογράφος Al Diaz από τη μεριά του απαθανάτισε τη στιγμή, ενώ τόνισε «Άκουσα την Pamela να ουρλιάζει ότι το μωρό δεν μπορούσε να αναπνεύσει».

Οι άνθρωποι που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες

«Ο Diaz έτρεξε για βοήθεια και βρήκε και τον αστυνόμο Amauris Bastidas ο οποίος έφθασε αστραπιαία στο σημείο και όσο η θεία του έδινε το φιλι της ζωής, αυτός έκανε μαλάξεις. Το σήκωσα και άρχισε να εισπνέει τον αέρα και να κλαίει».

Η Pamela, ο Diaz και ο Bastidas ξεκίνησαν να πραγματοποιούν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και έθεσαν τους πνεύμονες του παιδιού σε λειτουργία. Τότε, κατέφθασαν, οι πρώτες βοήθειες. Δύο πυροσβέστες του Μαϊάμι επιβεβαίωσαν πως οι αεραγωγοί του παιδιού ήταν βατοί και ανέλαβαν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως το μωρό είχε γεννηθεί πρόωρα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *