«Τώρα με το ένα πόδι στον τάφο έχω πολλές προτάσεις για δουλειά»


Για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού, τη σχέση της με τη μητέρα του και πολλά άλλα μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη. Αναφορικά με το επάγγελμα του ηθοποιού δήλωσε ότι υπάρχουν περίοδοι που δεν είχε προτάσεις για δουλειά ενώ τώρα που μεγάλωσε έχει και μάλιστα πολλές.

Για τα επαγγελματικά του δήλωσε:

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αρνήθηκα δύο θεατρικές παραστάσεις φέτος, γιατί δεν μου ταίριαζαν, τις θεωρούσα παρωχημένες. Η μία παίζεται και με μεγάλη επιτυχία. Είχα όμως καβάτζα το σήριαλ, ότι θα πέφτει από ‘κει ο μπερντές. Μου ‘χει τύχει σε πολύ καλό σενάριο στην τηλεόραση να το κόψουμε εμείς, γιατί δεν πληρωνόμασταν. Πήγαμε στα δικαστήρια, κερδίσαμε και δεν πήραμε τίποτα».

Αναφορά στην οικογένειά του

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπάρχει μία χρονιά που είχα 6 προτάσεις και δεν έγινε καμία, μου έχει τύχει να μην έχω και καμία πρόταση. Τώρα τον τελευταίο καιρό, με το ένα όδι στον τάφο έχω πολλές προτάσεις, δεν ξέρω τι γίνεται».

Για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού και τον σύζυγό της, Αλέξη Μινώτη είπε: «Της έκανε δώρο έναν κοινό λογαριασμό στην Ελβετία και άδειασε αυτός ο λογαριασμός. Τον ρωτάει η Κατίνα “πού πήγαν τα λεφτά;” και της απαντά “χρωστούσα στο φαρμακείο”, κάτι αηδίες, κάτι βλακείες».

Λίγο αργότερα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε και στη σχέση της γιαγιάς του με τη μητέρα του. Σχετικά με αυτό είπε: «Η μαμά μου ήταν ίδια με την Κατίνα Παξινού. Ήταν ντροπαλή όσο ζούσε η Παξινού, όταν πέθανε πήρε τη θέση της κανονικά, απελευθερώθηκε, έφυγε ένα βάρος… μάνα κόρη, τρώγονταν σαν τα σκυλιά».

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *