Το ζευγάρι που θεωρούν… ψεύτικο επειδή «δεν ταιριάζουν» – «Πρέπει να είναι πραγματικά πλούσιος»


Ένα ζευγάρι μπορεί να έχει γίνει viral στο TikTok με τα βίντεο που ανεβάζει από την καθημερινότητα του, όμως έχει συγκεντρώσει πολλά πικρόχολα σχόλια, τα οποία θεωρούν πως ο δεσμός είναι ψεύτικος.

Σύμφωνα με την nypost.com, η Eva Martz που είναι από τις Φιλιππίνες ζει στις ΗΠΑ μαζί με τον σύζυγο της James και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Η ίδια λοιπόν, διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο TikTok, που ανεβάζει βίντεο από την καθημερινότητα της.

Ορισμένοι χρήστες λοιπόν, αναφέρουν ότι η Eva είναι με τον James για οικονομικό όφελος, καθώς θεωρούν «ασύμβατη» την εξωτερική τους εμφάνιση.

«Πρέπει να μένεις μαζί του για τα μετρητά, γιατί σίγουρα δεν είναι το πρόσωπό του», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος διερωτήθηκε «πόσα χρήματα πληρώνεσαι;», με ακόμα ένα άτομο να προσθέτει πως «πρέπει να είναι πραγματικά πλούσιος».

Μάλιστα, ορισμένοι πήγαν ένα βήμα παραπέρα, αφού ανέφεραν ότι ο γάμος αυτός έγινε για να πάρει πιθανώς η Eva Martz βίζα για να μπορέσει να μείνει στις ΗΠΑ.

@evamartz42 Mag #repost muna tayo ha #familymartz We are busy we need to finish what we doing at the kitchen before comes the countertop this coming july14 #familymartz ♬ Mad At Her – BRS Kash

Παρόλα αυτά, δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες με τον ίδιο τρόπο την συγκεκριμένη σχέση, με ορισμένους να αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν πρέπει να δίνει σημασία στα κακεντρεχή σχόλια του διαδικτύου.

«Αν αγαπάτε και σέβεστε ο ένας τον άλλον, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Και, νομίζω ότι είστε ένα αξιολάτρευτο ζευγάρι», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «εσύ και ο σύζυγός σου είστε όμορφοι μέσα και έξω. Μην δίνεις σημασία σε κακούς και ζηλιάρηδες ανθρώπους. Είναι τρελοί γιατί είναι μόνοι και θέλουν αυτό που έχετε».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *