Τιτίκα Στασινοπούλου: Ο ρόλος-έκπληξη του Θανάση Βέγγου στην τρίτη σεζόν της σειράς «Δύο Ξένοι»


Η Τιτίκα Στανισοπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή «Ελένη» άγνωστα παρασκήνια από την σειρά «Δύο Ξένοι», αλλά και ποιος μεγάλος ηθοποιός θα έμπαινε στην τρίτη σεζόν, που δεν είδαμε ποτέ.

Η ηθοποιός φροντίζει την εμφάνισή της, με την ίδια να δηλώνει πως τα νύχια της είναι πάντα βαμμένα, καθώς θεωρεί πως είναι θέμα αξιοπρέπειας στον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει συμφιλιωμένη με την ηλικία της και με την πάροδο του χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Τιτίκα Στασινοπούλου: Η σεξουαλική παρενόχληση και το παρασκήνιο στους «Δυο Ξένους»

«Η υγεία μου πέρασε στραπάτσα, ευτυχώς ξεπεράσαμε τη συνάντηση μου με τον καρκίνο. Στην περιπέτεια της υγείας μου είχα μία εσωτερική σιγουριά ότι όλα θα πήγαιναν καλά», είπε.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου αναφέρθηκε και στην απώλεια του συζύγου της, η οποία της στοίχισε πολύ. «Με τον σύζυγο μου είχαμε έρθει σε ρήξη, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να του κρατήσω κακία. Την αγαπώ τη μοναξιά μου, τη θεωρώ μοναχικότητα. Οι φίλοι μου είναι ο κόσμος, με κάνει να νιώθω ότι δεν είμαι μονή μου σε αυτή τη ζωή», είπε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαζήσης, θαύμαζε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την ερωτεύτηκε γιατί είχε στοιχεία δικά της. Για την Ρένα Βλαχοπούλου δήλωσε πως  έπαιζε τον εαυτό της και δεν είχε σχέση με την Εθνική Σταρ και άλλες τέτοιες καλλιτέχνιδες.

«Η ενασχόληση της Αλίκης με τον εαυτό της την απομάκρυνε από την τέχνη της και έγινε μανιέρα», είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου για την Εθνική Σταρ.

Η ίδια δεν θεωρεί πως έκανε μεγάλη πορεία στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Δύο Ξένοι».

«Ο κόσμος δεν ξέρει ότι στους «Δύο Ξένους» έκανα μονό τεσσεράμισι επεισόδια. Τον ρόλο μου στη σειρά τον είχαν γράψει αρχικά για την Μίρκα Παπακωνσταντίνου», δήλωσε.

Ακόμη, αποκάλυψε γιατί η πετυχημένη σειρά δεν συνέχισε για τρίτη σεζόν, αλλά και ποιος μεγάλος ηθοποιός θα έμπαινε στο cast.

«Οι «Δύο Ξένοι» δεν πήγαν για τρίτη σεζόν γιατί δεν θέλανε κάποιοι από τους κεντρικούς ρόλους να συνεχίσουν. Στην τρίτη σεζόν θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος, που θα υποδυόταν τον άντρα μου».

Η Τιτίκα Στασινοπούλου εξομολογήθηκε πως δεν χτυπάει σήμερα το τηλέφωνο για δουλειά. «Έχω την όρεξη και την αντοχή να παίξω, απλά με θεωρούν παλιάς κοπής», είπε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *