Τίμος Ζαχαράτος: Στο νοσοκομείο ο σεφ – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας


Εκτός «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Τίμος Ζαχαράτος, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι ανησύχησαν και εκείνος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, με μια ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ατύχημα με την μηχανή για τον Τίμο Ζαχαράτο – Το μήνυμά του

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Πιο συγκεκριμένα, ο σεφ της Δανάης Μπάρκα, στην εκπομπή Πάμε Δανάη, νοσηλεύεται από το Σάββατο με υψηλό πυρετό, καθώς ένας στρεπτόκοκκος ταλαιπωρεί το αίμα του και τους πνεύμονές του.

«Επειδή έχω λάβει πολλά μηνύματα, για το πώς είναι η υγεία μου. Νοσηλεύομαι από το Σάββατο έχοντας σαράντα πυρετό και έναν στρεπτόκοκκο να ταλαιπωρεί το αίμα και τους πνεύμονές μου. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε εμένα και σε όσους νοσούν αυτές τις άγιες μέρες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τίμος Ζαχαράτος.

Το ατύχημα με το μηχανάκι

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ταλαιπωρείται, αφού όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό είχε ατύχημα με το μηχανάκι του.

Συγκεκριμένα, οδηγώντας με προορισμό το σπίτι του, μια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα τους αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει χωρίς να τον δει, να φρενάρει απότομα και να πέσει από το μηχανάκι του.

«Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα. Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα, σας ευχαριστώ όλους» είχε αποκαλύψει ο Τίμος Ζαχαράτος.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *