Θυμάστε τον Νίκο Αναδιώτη; Δείτε πώς είναι σήμερα – Γιατί τα παράτησε όλα και έφυγε από την Αθήνα


Έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε πολλές σειρές, ωστόσο πλέον έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και όταν παραχωρεί συνεντεύξεις αναφέρεται μόνο στη σχέση του με την θρησκεία και στις αλλαγές που έχει αποφασίσει να κάνει στη ζωή του.

Ο λόγος για τον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και εξήγησε πως δεν ασχολείται καθόλου πια με την υποκριτική, έχει επιλέξει να ζει μακριά από την Αθήνα, διότι δεν αντέχει να βρίσκεται στην πρωτεύουσα και πως η νέα του δουλειά έχει να κάνει με τον αθλητισμό, αφού άνοιξε δικό του γυμναστήριο.

Άλλαξε ζωή ο Νίκος Αναδιώτης

«Με μπουκώνει να έρχομαι στην Αθήνα. Κάποτε το απολάμβανα, πλέον δεν μπορώ καθόλου. Την Βασιλική την διεκδίκησα και δεν ένιωσα ποτέ απογοήτευση. Αν θελήσει να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, εγώ είμαι έτοιμος. Έχουμε επιλέξει συνειδητά έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και αυτό αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά. Πηγαίνουμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία» είπε αρχικά.

«Πλέον δεν λαχταρώ πράγματα που ήθελα παλαιότερα, όπως για παράδειγμα ένα ωραίο αυτοκίνητο. Έχω αλλάξει πολλά πράγματα στον εαυτό μου» πρόσθεσε.

Δείτε όσα είπε…in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *