Θοδωρής Αθερίδης: «Έγινα αλκοολικός για να ξεπεράσω…»


Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στο παρελθόν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού αλλά και τον αλκοολισμό, μέσα από τον οποίο προσπαθούσε να… χαλαρώσει, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Διαβάστε επίσης: Θοδωρής Αθερίδης: «Η σχέση με τον εγγονό μου είναι ερωτική»

«Δεν είχα τα ψυχολογικά που είχαν οι έφηβοι, που θέλουν να αυτοκτονήσουν, αλλά κρίσεις πανικού. Την δεύτερη κρίση πανικού την έπαθα μια ημέρα μετά την πρώτη. Έπαθα την πρώτη βράδυ και την άλλη μέρα ήμουν στο σχολείο. Την ώρα του μαθήματος γελούσα με τον εαυτό μου με αυτό που έπαθα χθες. Τι βλάκας, αλλά μπαίνω στη διαδικασία να το σκεφτώ πως ήρθε και φουντώνει. Έκανα νόημα στον καθηγητή ότι πάω στην τουαλέτα κι έτρεξα και πήγα σπίτι στη μαμά μου. Με πήρε αγκαλιά και μου είπε δεν έχεις τίποτα. Νιώθω με το χέρι της να κάνει νόημα στον μπαμπά μου και της λέω ότι νιώθω πως έχεις τρομάξει κι εσύ με αυτό που έχω πάθει» είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για τον αλκοολισμό: «Μου λέει ο πατέρας μου άντε βρε χαζέ αν σου δώσω ένα μπάτσο, θα σου φύγουν όλα. Του λέω δώσε. Μπαμ μου δίνει ένα μπάτσο. Δεν έφυγαν. Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς. Λέω ότι αν υπήρχαν αυτά τα αντικαταθλιπτικά τότε, πιστεύω πως από τα 15 μου μέχρι τα 40, θα είχα άλλη ποιότητα ζωής. Κατ’ αρχάς δεν θα είχα γίνει αλκοολικός, αν τα είχα πάρει. Αλκοολικός έγινα για να χαλαρώσω από αυτό», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης καλεσμένος στο Dot.

Δείτε το απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *