«Θαυμάζω τη γυναίκα μου και είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της»


Ο Αντώνης Νικοπολίδης έδωσε μια ξεχωριστή συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για την οικογένεια του, το Euro και φυσικά τη συνοδοιπόρο και σύντροφό του σε αυτη τη ζωή.

Τα λόγια του

«Η σύζυγός μου πέρα από το ότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα η οποία συνεχίζει ακόμα και τώρα να δημιουργεί πράγματα, να βάζει νέους στόχους και να τους πετυχαίνει. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ουσιαστικά, τη θαυμάζω πολύ εκτός του ότι είμαι ερωτευμένος ακόμα μαζί της. Ο έρωτας είναι κάτι το οποίο δεν φεύγει, ή είσαι ερωτευμένος με κάποιον ή δεν είσαι, δεν είναι συνήθεια. Ο έρωτας είναι έρωτας, είναι θαυμασμός», ανέφερε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Για την απώλεια του πατέρα του, ο Αντώνης Νικοπολίδης είπε: «Δύσκολες στιγμές για μένα είναι οι στιγμές της απώλειας. Όταν έχεις χάσει τον πατέρα σου σε πολύ μικρή ηλικία είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Μέσα από αυτή αντλείς τη δύναμη για να συνεχίσεις και να γίνεις πιο δυνατός. Ήμουν στα 22 περίπου κι εκείνος 50 χρονών και ήταν δύσκολο για πολλά χρόνια να συνειδητοποιήσω την απώλειά του. Ζήλευα αρκετά παιδιά στο Euro που είχαν μαζί τους οικογένειες και πατεράδες».

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *