Τατσόπουλος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Με χτύπησε στον αέρα…»


Έφτασε να κρέμεται η ζωή του σε μια κλωστή και να μην γνωρίζει αν θα μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό των δικών του ανθρώπων, ενώ σώθηκε από ένα παιχνίδι της μοίρας.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε το συμβάν κατά τη διάρκεια συζήτησης με άλλους πολιτικούς στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής. Στο σημείο έτυχε να βρίσκεται και ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, ο οποίος του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και του έκανε ανάνηψη κατά το διάστημα των 15 λεπτών που έκανε το ασθενοφόρο να φτάσει.

«Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα» είχε υπογραμμίσει ο πλαστικός χειρουργός, συμπληρώνοντας: «Έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα».

«Όταν βρίσκεσαι τόσο κοντά στο θάνατο, πρώτα από όλα ευγνωμονείς τους ανθρώπους που σε κράτησαν στη ζωή, τους γιατρούς. Αν πέθαινα, που ήταν εξαιρετικά πιθανό στη συγκεκριμένη ασθένεια που τη λένε «σιωπηλό δολοφόνο», το ανεύρυσμα αορτής, κανένας δεν τους απέδιδε την ευθύνη. Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να μην κάνουν τυπικά, διεκπεραιωτικά τη δουλειά τους. Την έκαναν με αυταπάρνηση, για αυτό είμαστε τώρα εδώ και συζητάμε» ανέφερε ο κ. Τατσόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου.

«Ήταν δύο τρεις μήνες μετά από τις τελευταίες εκλογές, που είχα κατέβει υποψήφιος αλλά δεν νομίζω ότι είχε σημασία. Με χτύπησε στον αέρα, στη μέση μιας συζήτησης για το μεταναστευτικό κι η συζήτηση ήταν ήπια» πρόσθεσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Η πολιτική έχει αρρωστήσει πολλούς ανθρώπους, που βγήκαν με έλκος, με καρδιακά προβλήματα κ.ά.» συμπλήρωσε ο γνωστός συγγραφέας.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *