Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου


Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, τις δύσκολες συνεργασίες και την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον νέο ρόλο που έχει κληθεί να φέρει εις πέρας, και δεν είναι άλλος από αυτόν του παρουσιαστή.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καραμίχος: «Με έχουν φτύσει δύο φορές στον δρόμο – Έχω φάει πολύ βρισίδι»

«Το διασκεδάζω, για αυτό είπα και ναι στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο, αν θα παρουσίαζα ζωντανή εκπομπή. Μου έχουν γίνει προτάσεις να παρουσιάσω και εκπομπές και τηλεπαιχνίδια και να είμαι σε επιτροπές»

Στη συνέχεια, μίλησε για την υποκριτική αλλά και για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει.

«Καταλαβαίνουμε από τον δρόμο αν πηγαίνει καλά κάτι που κάνουμε, από τον φούρνο, από την λαϊκή αγορά. Κάποιες επιλογές και συνεργασίες με έχουν πονέσει και έχω μετανιώσει, έχω περάσει δύσκολα».

Ο Γιώργος Καραμίχος έπλεξε το εγκώμιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της νέας καθηλωτικής σειράς που προβάλλεται στο MEGA, το «Maestro», σχολιάζοντας πως, «στην Αμερική κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο παπακαλιάτη, είδα το «Maestro» και είναι μαγική η εικόνα και οι ερμηνείες».

Τέλος, για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και για τις λέξεις που δεν χρησιμοποιεί ποτέ, είπε πως, «η χρονιά μού επεφύλασσε πολλές ανατροπές και «απώλειες», προσωπικές συγκρούσεις». Το τελευταίο κομβικό σημείο είναι ότι πριν 4 χρόνια έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα».

«Η λέξη που με χαρακτηρίζει είναι «ανήσυχος» και η λέξεις που δεν θέλω να λέω είναι το “μην” και το “δεν”», κατέληξε ο ηθοποιός.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *