Συγκλονίζει η Όλια Λαζαρίδου: «Από τα 6 ως τα 18 ήμουν στο οικοτροφείο – Πέρασα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια»


Η Όλια Λαζαρίδου αναφέρθηκε στα πολύ δύσκολα παιδικά της χρόνια και στην πολυετή καριέρα της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ και εξήγησε ότι πολλά χρόνια της ζωής της τα πέρασε σε οικοτροφείο.

Διαβάστε επίσης: Όλια Λαζαρίδου στο in: «Ο άνθρωπος είναι μισός ψυχή και μισός κτήνος. Δεν ξέρεις πότε θα σου βγει το κάθε πρόσωπο»

«Πέρασα και καλά απλώς πέρασα και αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί ήμουν από 6 χρονών μέχρι τα 18 στο οικοτροφείο, σε αστικό σχολείο βέβαια, αλλά έχω ζήσει μια ζωή συνέχεια με παιδιά, δωμάτιο που μοιραζόμουν με άλλα παιδιά. Δεν έχω ζήσει ζωή δίπλα σε μια κουζίνα, με αποτέλεσμα να μην έχω μάθει να μαγειρεύω» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Ήταν αυστηρά ναι, αλλά δεν έχω αυτή την αίσθηση, πιο πολύ αισθανόμουν όπως είναι στο στρατό που λένε “κάνεις λούφα για να περάσει το καψόνι”. Κάπως έτσι ένιωθα. Μου έλεγαν “πώς δεν είχες διαμαρτυρηθεί για να σε βγάλουν;” και αυτό που αισθάνομαι εκ των υστέρων είναι ότι απλώς περίμενα να τελειώσει αυτό το καψόνι για να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου» εξομολογήθηκε η Όλια Λαζαρίδου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *