Συγκινεί ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Πέθανε στα γενέθλιά μου από καρκίνο, πονούσε πάρα πολύ»


Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα του από καρκίνο.

«Έχασα τον μπαμπά μου 15 χρονών από καρκίνο στα 60 του και την αγαπημένη μου αδερφούλα κι αυτήν στα 60 από καρκίνο. Όταν πήγα 60, λέω με περιμένει κι εμένα και θα παίξουμε ζαριές. Το σκεφτόμουν πολύ. Ο μπαμπάς μου πέθανε επάνω στα γενέθλιά μου 4 Απριλίου. Ήταν πάρα πολύ οδυνηρό, πονούσε πολύ κι εύχομαι…» είπε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

«Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, είναι ένας πολύ ωραίος ύπνος, αλλά ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξεφτιλίζεται. Δεν πρέπει να πέφτει και να ρίχνει και τους γύρω του. Δυστυχώς όμως είναι πράγματα, που είναι επάνω από εμάς κι εύχομαι εγώ τουλάχιστον αν μην έχω αυτήν την κατάληξη» πρόσθεσε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Ο ίδιος μιλώντας στο Στούντιο 4 θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρα του: «Επιτυχίες κάναμε, λεφτά δεν πήραμε. Πληρώναμε τα νοίκια κτλ, ένας μισθός. Θυμάμαι ότι μέχρι που παντρεύτηκα δεν είχα μία. Αυτά που παίρναμε τα ξοδεύαμε, μην φανταστείτε ότι παίρναμε τα φοβέρα λεφτά. Ως προς την κρατική τηλεόραση δεν υπήρχαν τότε λεφτά. Και έπαιζαν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως ο Διαμαντόπουλος. Αυτός ο χώρος έχει μια μαγεία, αλλά πρέπει να τον βλέπεις ομηρικά, όχι πρακτικά. Το χω δει πρακτικά αλλά με την έννοια ότι «μεγάλη μπουκιά φάει μεγάλη κουβέντα μην πεις». Ο κάθε ένας κάνει τα κουμάντα του».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *