Στον Αδύναμο Κρίκο… πρώην παίκτης του Big Brother – Ο απίστευτος διάλογος με τον Τάσο Τρύφωνος


Ένα νέο επεισόδιο του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» είδαμε σήμερα, με τον Τάσος Τρύφωνος να υποδέχεται νέους παίκτες και ανάμεσά τους κι ένας πρώην διαγωνιζόμενος του Big Brother.

Ο λόγος για τον Μελέτη Γαβαλά, ο οποίος είχε λάβει μέρος στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Ο ίδιος μάλιστα σε συζήτησή του με τον παρουσιαστή, αναφέρθηκε στην… αδυναμία που έχει στις γυναίκες.

Η συνομιλία του Μελέτη από το Big Brother με τον Τάσο Τρύφωνος στον Αδύναμο Κρίκο

«Στην ιστορία λίγο χολαίνω, στις γυναίκες (δεν χολαίνω). Γενικά μου αρέσει το παιχνίδι, μου αρέσει το φλερτ. Εκείνες μάλλον βλέπουν κάτι σε εμένα και χολαίνουν. Δεν έχω πολύ μεγάλη επιτυχία» είπε αρχικά ο Μελέτης με τον παρουσιαστή να απαντά: «Ξέρω γιατί. Είναι αυτό το υπέρμετρο θράσος, η αυτοπεποίθηση… Είστε 30; Δεν σας φαίνεται»

Ο Μελέτης είπε: «Έχω καλό DNA και γυμνάζομαι. Μπορεί να μην φαίνεται τόσο, προσέχω. Είμαι μόνος. Έχω την καλύτερη παρέα. Σκυλάκι.»

«Καμία επιτυχία; Τι δεν πάει καλά; Ξέρω φυσικά, αλλά έτσι ρωτώ. Δεν βγάζετε υπόσταση αντρική. Είστε λίγο παιδάκι. Δεν δίνετε αυτήν την ασφάλεια. Πιο σοβαρός. Είστε λίγο φαφλατάς» κατέληξε ο Τάσος Τρύφωνος και αμέσως γκρεμίστηκε το πλατό από τα γέλια.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *