Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά στη «Πύλη Αξιού» κάθε Σάββατο και Κυριακή


Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λένα Ζευγαρά ενώνουν τις φωνές τους και από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου μας υποδέχονται στην “Πύλη Αξιού” στη Θεσσαλονίκη!

Ο Στέλιος Ρόκκος, o διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να χαρίζει στο κοινό συναρπαστικές στιγμές σε κάθε του live. Με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, τη ροκ διάθεσή και τις δυνατές ερμηνείες του, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με πλούσια γκάμα ρεπερτορίου και ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά που πάντα ξεχωρίζει.

Η Λένα Ζευγαρά , η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια με το ξεχωριστό στυλ, έχει καταφέρει να αγαπηθεί δυνατά απ’ το κοινό και να αποτελεί μια απ’ τις πιο σπουδαίες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς. Με τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της, την μοναδική σκηνική παρουσία της και με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες απ’ την προσωπική της δισκογραφία , επιστρέφει στην αγαπημένη της πόλη όπου ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα.

Μια απ’ τις πιο ξεχωριστές στιγμές του προγράμματος είναι η κοινή εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου με την Λένα Ζευγαρά και η συνάντηση επί σκηνής με τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδοπούλο , παρουσιάζοντας ένα μουσικό αφιέρωμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου δημιουργού!

Μαζί τους στην “Πύλη Αξιού” ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ένας απ’ τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεανικής ποπ σκηνής. Στο σχήμα συμμετέχει η ανερχόμενη Έλενα Παναγιωτίδου.

Κάθε Σάββατο (23:00) & Κυριακή (22:30)in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *