Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Μετά την επιτυχία του “Δυνατά” κλείστηκα στον εαυτό μου»


Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις δυσκολίες της οικογένειας, τον λόγο που φοβήθηκε όταν ήρθε η επιτυχία, τους ψυχαναγκασμούς και τις απώλειες που τον σημάδεψαν.

«Είμαι ένα παιδί της επαρχίας, μέσα από τα δύσκολα που περάσαμε ως οικογένεια, βγαίνεις πιο συνειδητοποιημένος. Για την ηλικία μου έχω πλέον αρκετές εμπειρίες. Είμαι 24. Από τα 14 δούλευα ντελίβερι σε ψαράδικο και από τα 12 στο καΐκι με τον πατέρα μου. Από τα 15 μου και μετά, ασχολήθηκα πολύ με την εστίαση. Με τα πρώτα μου χρήματα πήγα σούπερ μάρκετ και το γύρισα όλο», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Δεν θα το πιστεύετε! Σε αυτόν τον τραγουδιστή ήθελε να μοιάσει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας όταν ήταν μικρός

Για το φλερτ που δέχεται από τις θαυμάστριές του είπε πως, «είμαι απόμακρος και δεν με φλερτάρουν. Μια θαυμάστρια ήταν λίγο πιο αυθόρμητη από όσο θα έπρεπε».

Πώς τον επηρέασε η επιτυχία; «Έγινε το αντίθετο από το να καβαλήσω το καλάμι. Μετά την επιτυχία κλείστηκα στον εαυτό μου, φοβήθηκα πολύ. Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, καθόμουν σπίτι όλη μέρα, δεν πρόσεχα τον εαυτό μου. Έχω πάρα πολλούς ψυχαναγκασμούς. Τρελαίνομαι με την λάντζα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Με έχει σημαδέψει η απώλεια της γιαγιάς και του παππού μου», δήλωσε σχετικά με τις απώλειες που τού προκάλεσαν λύπη.

«Η απώλεια που με έχει σημαδέψει είναι αυτή της γιαγιάς μου. Ήταν 60 χρονών όταν έφυγε, θα μπορούσε να είναι μάνα μου. Και του παππού μου η απώλεια με σημάδεψε, αν και δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω», είπε δείχνοντας τα τατουάζ που έχει κάνει για εκείνους.

«Ψυχολογικά» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

Δείτε τη συνέντευξή τουin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *