Στα «αμαρτωλά σου μάτια» αφιερώνει ο Θοδωρής Φέρρης τη μαγική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA»


Ο Θοδωρής Φέρρης έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Σε κάθε του εμφάνιση γίνεται πραγματικά πανικός και οι θαυμαστές του ξέρουν απ’ έξω τους στίχους από όλα τα τραγούδια του.

Στο «Σπίτι με το MEGA» ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και χαρίζουν στο κοινό μια μαγική βραδιά.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τους δύο φίλους και τους καλεσμένους τους στη σκηνή του MEGA και όλοι μαζί έγιναν μια μεγάλη παρέα.

Ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Φέρρη το «Τα αμαρτωλά σου μάτια» από το 2004 αφιέρωσε ο ερμηνευτής στο κοινό του.

Οι επιτυχίες δεν έχουν τέλος

Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο συναντήθηκαν στη σκηνή και μας προσκάλεσαν σε μία βραδιά που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε στο χρόνο, να νιώσουμε δυνατά συναισθήματα και να χορέψουμε στους ρυθμούς των μεγάλων τους επιτυχιών.

Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε: «Ζήσε τη στιγμή», «Για να είμαι ειλικρινής», «Χίλια κομμάτια»,  «Θεός», «Σταμάτα», «Ας τελειώσουμε», «Σα ναυαγοί», «Πήρα έτσι απλά» και πολλές ακόμα που θα γεμίσουν τις οθόνες μας με ερωτικούς στίχους και μοναδικές μελωδίες. Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο, θα ξεδιπλώσουν στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες πτυχές της φιλίας τους.

Δίπλα τους θα βρεθούν καλλιτέχνες με τους οποίους τους συνδέουν πολλά. Η Αποστολία Ζώη, ο Γρηγόρης Πετράκος, η Τζούλι Μασίνο, η Χριστίνα Μηλιού, η Ματίνα Ζάρα και ο μουσικοσυνθέτης Αντώνης Γούναρης θα μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές. Ακόμα, από την Κρήτη ο Μανώλης Κονταρός θα απογειώσει το κέφι με μαντινάδες και ριζίτικα τραγούδια. Special guest o Ζαφείρης Μελάς. Συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η παρουσία της μητέρας του Θοδωρή Φέρρη, Αθηνάς, η οποία θα του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του.

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλουin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *