Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;» – Αμήχανη στιγμή on air


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Δύο στη 1 κι οι ερωτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και για παρελθοντικές του δηλώσεις περί απιστίας, με τον ηθοποιό αρχικά να μην είναι και τόσο πρόθυμος να απαντήσει.

«Τι να πω; Ξέρω εγώ; Εσύ τι λες; Παιδιά ότι θέλετε να πούμε, θα τα πούμε μεταξύ μας. Αλλιώς… Δεν ισχύει για τίποτα το για πάντα. Μόνο κάποιες σταθερές υπάρχουν στη ζωή του καθενός. Οι φίλοι, η οικογένεια, τα παιδιά, οι άνθρωποι που αγαπά και κάποιες αρχές που δεν θέλει να τις παραβεί ποτέ. Από εκεί και πέρα αφήνουμε τη ζωή να αποφασίσει. Ως γνωστόν έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς» είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντώντας στην ερώτηση του Δημήτρη Γιαγτζόλου.

Η Ζωή Κρονάκη επέμεινε κι ο ηθοποιός αντέδρασε με χαμόγελο: «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου; Τι θέλεις; «. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εντάξει δυσκολεύομαι με τα χρόνια. Μάλλον φταίει η ηλικία. Πολύ δύσκολα να με συγκινήσει κάτι. Μακάρι να βρεθεί. Είμαι μισάνοιχτος. Ακόμα κι όταν μου συνέβη (σ.σ. η απιστία), πήγα σε ένα βράχο, κάπνισα δύο τσιγάρα και μετά είπα οκ. Είπα τον Γιώργο Φούντα θα παριστάνεις; Τι μου έκανες μωρή; Ο άνθρωπος για να το έκανε, το ήθελε… Δεν το ανέφερα ποτέ. Να της βγάλεις μετά την Παναγία και να της κοπανάς, εσύ που έκανες αυτό τότε; Αυτό κι αν θα ήταν άνανδρο».

Δείτε το βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *