Σπύρος Παπαδόπουλος: Η μεγάλη αποκάλυψη για το τέλος του «Στην υγειά μας»


Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και όπως δήλωσε ο ίδιος, το cast έχει τη φλόγα του ερασιτέχνη και θέλει να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Ακόμη, αποκάλυψε για ποια σειρά είχε δεχτεί πρόταση να παίξει: «Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά δεν είχα το χρόνο να το κάνω».

«Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;» – Αμήχανη στιγμή on air με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Τις μεγάλες αποφάσεις δεν…»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι στενά συνδεδεμένος με τις γιορτές και το γλέντι, λόγω των εκπομπών του «Στην υγειά μας». Όπως ξεκαθάρισε όμως αυτός ο κύκλος έχει κλείσει.

«Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για μένα ο κύκλος του «Στην Υγεία Μας» έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος, η λίμνη του Μαραθώνα. Με ενοχλούσε όταν δημοσιογράφοι με αποκαλούσαν παρουσιαστή. Με ρωτούσαν «είστε και ηθοποιός;». Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια προτιμώ τη μυθοπλασία», δήλωσε.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι τόσο εγωιστής που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω. Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά. Ξύπνησα μέσα στην νύχτα και είπα για το «Στην Υγειά Μας» ότι “τώρα τελειώνω”».

«O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Είπα «φτάνει, μέχρι εδώ». Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πως γίνεται η εκπομπή», αποκάλυψε ακόμα για το παρασκήνιο του «Στη Υγειά Μας».

«Δεν το αποδέχομαι, με εξοργίζει»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος συμπρωταγωνιστεί επίσης, με την Ρένια Λουιζίδου στην παράσταση «Sexy Laundry». Όπως εξήγησε ο ίδιος, είναι ένα έργο που μιλά μόνο του και σε όλο τον κόσμο.

«Είμαστε μαριονέτες και κάποιος από πάνω λέει «τώρα η σχέση είναι φρέσκια, να δείτε τι θα γίνει σε 7 – 8 χρονιά…». Χαιρόμαστε και εγώ και η Ρένια που είμαστε μαζί στο θέατρο. Έχουμε ωριμάσει και υπάρχει, εκτός από τα αισθήματα της φίλιας και της αγάπης, ο θαυμασμός. Η Ρένια πάντα ήταν ένα ταλαντούχο κορίτσι», δήλωσε και συμπλήρωσε πως δεν θα γίνει ποτέ remake των «Απαράδεκτων» καθώς «λείπει» ο Βλάσης Μπονάτσος.

«Το “περνάω από ένα τηλεοπτικό στούντιο και επειδή είμαι ωραίο αγόρι ή κορίτσι με παίρνουν μέσα κάνω μία μικρή επιτυχία, ονομάζομαι ηθοποιός και πατάω και το σανίδι” όχι άπλα δεν το αποδέχομαι, με εξοργίζει», ανέφερε.

Τέλος,  μίλησε για τη σχέση του με τη θρησκεία. «Ο ηλίθιος είναι επικίνδυνος. Έμεινα στα παιδικά μου χρόνια σε μοναστήρι. Δεν έχω με τη θρησκεία πολλά – πολλά, αλλά σέβομαι τους ανθρώπους που πιστεύουν. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ζητήσω βοήθεια σε κάτι επουράνιο ή υπερβατικό, προτιμώ να απευθυνθώ σε δυο φίλους μου», δήλωσε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *