Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Γιώργο Κιμούλη, με την τακτική του έχω»


Για τον Γιώργο Κιμούλη και την πολυσυζητημένη «επιστροφή» του στο θεατρικό σανίδι μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε αρχικά, στη δήλωση που έκανε ο ηθοποιός ότι «δεν πρόκειται για επιστροφή, αφού ποτέ δεν έφυγε από κάπου για να επιστρέψει» και τόνισε πως αν τον προσκαλέσει, θα πάει στην παράστασή του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κιμούλη μετά την πρεμιέρα και τον σάλο με τις διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη

«Ο Γιώργος Κιμούλης το λέει πολύ σωστά, ποτέ δεν έφυγε. Και για αυτό είναι και λάθος που λέει ο ίδιος για διαφυγόντα κέρδη. Αφού δεν έφυγε, δεν έχει διαφυγόντα κέρδη. Δεν είναι κόντρα με το ΣΕΗ, είναι αγωγές που έχει κάνει ο κύριος Κιμούλης εναντίον του σωματείου που πιστεύει ότι τον διέγραψε για δεύτερη φορά παράτυπα», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως μόνο η δικαιοσύνη θα κρίνει το αποτέλεσμα και τόνισε πως θα αποδειχθεί ότι το σωματείο έπραξε σωστά.

«Αυτό θα αποδειχτεί στα δικαστήρια. Το σωματείο έχει λειτουργήσει απόλυτα νόμιμα, χωρίς παρατυπίες και ο κύριος Κιμούλης προσπαθεί να πείσει ότι εμείς έχουμε κάνει λάθος, δηλαδή το σύνολο των ηθοποιών», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε πως αν τον προσκαλέσει στην παράστασή του, θα πάει, καθώς δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον συνάδελφό του.

«Εάν με καλέσουν στην παράστασή του, θα πάω. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ήμασταν συμμαθητές. Μαζί μπήκαμε σε μια σχολή, μαζί τελειώσαμε. Δεν έχω πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με την τακτική του έχω πρόβλημα», είπε κλείνοντας.

Δείτε τις δηλώσεις τουin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *