Σπουδαίος άνθρωπος: Νοσοκόμα με νυφικό βγαίνει από το γαμήλιο αυτοκίνητο για να βοηθήσει τραυματία από τροχαίο


Όταν σε καλεί το καθήκον δεν υπάρχουν ώρες, αργίες αλλά ούτε καν προσωπικός χρόνος για τον…γάμο σου!

Το περιστατικό μετά τον γάμο τους

Για πολλούς λόγους θα θυμούνται την πρώτη μέρα της κοινής τους ζωής η 22χρονη Ρέιτσελ Τέιλορ – νοσοκόμα στο επάγγελμα – και ο 23χρονος σύζυγός της Κάλβιν.

Μια νεόνυμφη νοσοκόμα επέστρεφε μετά το γάμο στο σπίτι μαζί με τον άντρα της, όταν οι δύο τους έγιναν μάρτυρες ενός σοκαριστικού τροχαίου.

Η 22χρονη Ρέιτσελ Τέιλορ και ο 23χρονος σύζυγός της Κάλβιν παντρεύτηκαν στη Μινεσότα των ΗΠΑ στις 21 Ιούνη και μόλις είχαν αφήσει το γαμήλιο γλέντι, περίπου στις 20:30.

Το τροχαίο

Ενώ όμως επέστρεφαν σπίτι από τη δεξίωση, είδαν ένα τροχαίο ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο κι ένα φορτηγάκι. Κι ενώ οι οδηγοί των οχημάτων προσπαθούσαν να τακτοποιήσουν τα διαδικαστικά μετά το τροχαίο, ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε επάνω στα τρακαρισμένα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να τραυματιστεί από τη σύγκρουση. Τότε η νεαρή νοσοκόμα πετάχτηκε από το όχημά της για να βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα.

Τι δηλώνει το ζευγάρι

Φορούσε ακόμη το νυφικό της, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να βγει να δώσει τις πρώτες βοήθειες στους ανθρώπους που είχαν την ανάγκη της, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

«Είδα ένα ζευγάρι να τραβούν τη γυναίκα στην άκρη του δρόμου. Μπορούσαν να δω μια βαθιά πληγή στο δεξί πόδι της και νομίζω φαινόταν το κόκαλό της» δήλωσε η Τέιλορ στο Twin Cities Pioneer Press.

Όπως έγραψε ο σύζυγος της Τέιλορ στο Facebook, η γυναίκα του κράτησε την τραυματισμένη γυναίκα και της μιλούσε για να διατηρήσει την ψυχραιμία της για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

«Η Ρέιτσελ κι εγώ ήμαστε καθ΄ οδόν για τον μήνα του μέλιτος και ακόμα είμαι συγκλονισμένος που βγήκε από το αμάξι σ’ αυτή την τρομακτική κατάσταση για να κάνει ό,τι κάνει καλύτερα» έγραψε ο άντρας της.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *