Σοφία Μαργαρίτη: Διαψεύδει την Acun Medya – «Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα»


Αγωγή εναντίον του Survivor κατέθεσε η Σοφία Μαργαρίτη. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στον Άγιο Δομίνικο και της λάθος ιατρικής διάγνωσης που ισχυρίζεται πως έλαβε.

Η Acun Medya με επίσημη ανακοίνωσή της απάντησε στις κατηγορίες της. Τόνισε ότι η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τραυματισμό της και υπογράμμισε πως η παίκτρια έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ωστόσο, η ίδια θέλησε να απαντήσει στην ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής και το έκανε μέσα από το «Mega Kαλημέρα».

«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ρωτήσω το εξής. Ποιος γιατρός στον κόσμο επιτρέπει σε ασθενή με γύψο από το πόδι μέχρι το γόνατο να ταξιδέψει χωρίς να του κάνει αντιπηκτικές ή να του δώσει τουλάχιστον αντιθρομβωτικά;», είπε στο MEGA η Σοφία Μαργαρίτη.

«Το γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάω στο νοσοκομείο έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάστασή μου. Μπήκα στο παιχνίδι αρτιμελής, ξαφνικά σπάσω το πόδι μου και ποια είναι η αντιμετώπιση; Θερμαντική κρέμα αρχικά, μασάζ και μετά παγοθεραπεία. Η ακτινογραφία έγινε 10 ημέρες μετά», είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *