Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν υπάρχει καμία ερωτική επιθυμία πια μετά την εμμηνόπαυση»


Η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της στην Πάρο, τα επαγγελματικά της, τους γιους της αλλά και την εμμηνόπαυση.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά πλατό. Η επιτυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια όμως, αποφάσισε να δώσει μια σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη και να μας ξεναγήσει στα όμορφα σοκάκια της Πάρου.

Η Πάρος είναι το αγαπημένο νησί της Σοφία Αλιμπέρτη και εκεί μένει τα τελευταία χρόνια.

«Χωρίς θάλασσα γύρω μου εγώ δεν μπορώ. Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο. Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ».

Η γνωστή ηθοποιός συνέχισε μιλώντας για τα επαγγελματικά της και για τις αλλαγές σε αυτά.

«Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί ήθελα να ζήσω. Έχασα τον εαυτό μου και μην ξεχνάς ότι είμαι στην τηλεόραση από 12 ετών. Όταν σταμάτησα είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει. Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες, χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος».

Η άγνωστη σχέση και τα παιδιά της

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε ακόμα για τις ερωτικές της σχέσεις και πως κατάφερε να τις κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…) Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε.  Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι».

«Τότε με την περιβόητη μεταγραφή γινόταν της τρελής. Φοβήθηκαν και τα παιδιά γιατί δεν ξέραμε ποιος παρακολουθεί πάνω ένα μήνα το σπίτι. Πήρα την αστυνομία, δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Μία μέρα αποφάσισα να τον χτυπήσω με το αυτοκίνητο, προκειμένου να έρθει η αστυνομία και να μάθω τα στοιχεία του. Ήμουν απεγνωσμένη! Ένα μήνα να ζεις με αυτόν τον φόβο, να μην ξέρεις ποιος είναι έξω από το σπίτι σου; Δεν τον χτύπησα όμως, τη γλίτωσε. Δεν τον πρόλαβα».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση με τα παιδιά της λέγοντας πως «Έκλαιγα όταν άκουγα τον Μιχαήλ να λέει πως χρωστάει σε μένα τα πάντα. Δε χρειάζεται να πεθάνω για να δω αν με αγάπησαν τα παιδιά μου, το έχουν δείξει ήδη».

Η εμμηνόπαυση

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε επίσης, και σε μια πολύ σημαντική στιγμή για τη ζωή κάθε γυναίκας, την εμμηνόπαυση.

«Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση, αρχικά θύμωσα γιατί θεώρησα ότι η φύση δε με θέλει άλλο και με βάζει σε αναμονή… Αυτό που πραγματικά αισθάνθηκα ήταν για πρώτη φορά στη ζωή μου μία απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας… Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν το αλλάζω με τίποτα… για πρώτη φορά ανήκω σε εμένα και δεν με παρασύρει τίποτα, καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα…»!

»Οι γυναίκες του δικού μου ηλικιακού γκρουπ μας βρήκε πολύ νωρίς η εμμηνόπαυση. Από το στρες, από το άνγχος δεν ξέρω από τι… Η ερωτική επιθυμία δεν υπάρχει πια.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *