Σελένα Γκόμεζ – Χέιλι Μπίμπερ: Η νυν και η πρώην του Τζάστιν Μπίμπερ φωτογραφίζονται αγκαλιά


Η Σελένα Γκόμεζ και η Χέιλι Μπίμπερ έκαναν το διαδίκτυο να παραληρεί όταν πόζαραν μαζί για μια φωτογραφία στο δεύτερο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου το βράδυ του Σαββάτου.

Η κόντρα των δυο γυναικών φαίνεται να τελείωσε όταν μόλις δύο εβδομάδες πριν, το 26χρονο supermodel, Χέιλι Μπίμπερ, έδωσε συνέντευξη και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη Σελένα Γκόμεζ. Συγκεκριμένα, η Χέιλι αρνήθηκε δημοσίως ότι έκλεψε τον σύζυγό της, Τζάστιν Μπίμπερ, από την ποπ σταρ.

Τώρα, οι δυο σταρ φαίνεται ότι θέλουν να βάλουν τέλος στις φήμες για διαμάχη, καθώς πόζαραν για πρώτη φορά μαζί σε δημόσια φωτογραφία, ενώ βρίσκονταν στην εκδήλωση. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο φωτογράφος Tyrell Hampton, τις οποίες μοιράστηκε στο Instagram. Στις φωτογραφίες, τα δυο κορίτσια είναι χαμογελαστές και αγκαλιασμένες ενώ φαίνονται και οι δύο εντυπωσιακές στο φλας του φωτογραφικού φακού.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Το τέλος στις φήμες

Η Χέιλι και ο Τζάστιν αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2018, λίγους μήνες αφότου αναφέρθηκε για πρώτη φορά ο χωρισμός του με τη Σελένα. Έκτοτε, οι θαυμαστές έχουν ξεχωρίσει εμμονικά τις αναρτήσεις στα social media, τους στίχους και τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για να βρουν αποδείξεις ότι υπάρχει παρατεταμένο δράμα γύρω από αυτό τη σχέση των τριών σταρ.

Ορισμένοι φανατικοί θαυμαστές της Γκόμεζ έχουν κατηγορήσει τη Χέιλι ότι μπήκε ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και τους χώρισε. Η Χέιλι έδωσε συνέντευξη για πρώτη φορά πριν από λίγες βδομάδες δίνοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

«Όταν ο Τζάστιν και εγώ αρχίσαμε να βγαίνουμε, δεν είχε ποτέ σχέση. Σε κανένα σημείο», είπε η Χέιλι. «Δεν είναι ο χαρακτήρας μου να ανακατεύομαι με τη σχέση κάποιου».

Και συνέχισε: «Μεγάλο μέρος του μίσους και της διαιώνισης προέρχεται από τη λανθασμένη αντίληψη: «Ω, τον έκλεψες». Προέρχεται από το γεγονός ότι θα ήθελαν να είχε καταλήξει με κάποια άλλη και αυτό είναι εντάξει. Μπορείτε να το εύχεστε όσο θέλετε, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Η Χέιλι δήλωσε επίσης ότι εκείνη και η Γκόμεζ έχουν μιλήσει μετά το γάμο της με τον Τζάστιν, προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει κανένα δράμα, προσωπικά».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *