Σαν δυο σταγόνες νερό: Η ομοιότητα της Τζένης Καζάκου με την Καρέζη, οι γονείς ηθοποιοί και η μεγάλη επιθυμία


Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η εγγονή της Τζένης Καρέζη, η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, Τζένη Καζάκου. Η ομοιότητα με την γιαγιά της είναι πραγματικά μοναδική.

Τι δηλώνει η Τζένη Καζάκου

Η Τζένη Καζάκου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vita αποκάλυψε ότι η μητέρα της τη θήλαζε στο θέατρο όταν ήταν μωρό και όπως είναι λογικό όλες οι προσλαμβάνουσες που έχει ήταν αυτές που την ενέπνευσαν να ακολουθήσει το δρόμο των γονιών και παππούδων της.«Το λάτρευα το θέατρο από πολύ μικρή, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Εκεί με θήλαζε η μαμά μου. Θυμάμαι που με έπαιρναν οι γονείς μου στις πρόβες. Μού άρεσε όλο αυτό και να το βλέπω ως θεατής, αλλά και να το ζω στα παρασκήνια και πάντα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου».

Η σχέση με τον παππού της

Η Τζένη Καζάκου φοίτησε στη Δραματική Σχολή «Πράξη Επτά» του Θόδωρου Γράμψα. Εκεί στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής ένας από τους καθηγητές της ήταν ο παππούς της, Κώστας Καζάκος. Έγινε έτσι ο πρώτος άνθρωπος από την οικογένειά της, που την έχει δει να ξεδιπλώνει το υποκριτικό της ταλέντο. Η ίδια έχει χαρακτηρίσει τη σχέση τους «πολύ ιδιαίτερη».

Σε άλλη της συνέντευξη έχει αναφέρει:«Δεν διαβάζω τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος.Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι».

Ο θαυμασμός για την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη

Η Τζένη Καζάκου θαυμάζει τη γιαγιά της Τζένη Καρέζη και ας μην πρόλαβε να την γνωρίσει και να αποκτήσει μαζί της συναισθηματικό δεσμό. Η ίδια έχει πει σχετικά:«Πιο πολύ τη θαυμάζω ως άνθρωπο. Απ’ όλα αυτά που μου έχει πει ο μπαμπάς μου και από τις ιστορίες που μού διηγείται ο παππούς μου.Θα ήθελα πάρα πολύ να την έχω γνωρίσει.Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω απ’ αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα».

Η διπλή τηλεοπτική εμφάνιση

Η Τζένη Καζάκου, αν και τώρα ξεκινά τα πρώτα τα της βήματα στην υποκριτική που τόσο αγαπά έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε δύο πολύ δυνατές τηλεοπτικές σειρές.Το ντεμπούτο σε πρωταγωνιστικό ρόλο έγινε για εκείνη στη σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Βαρδιανός στα σπόρκα», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη και στη συνέχεια στη κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».«Μόλις μίλησα με το Μιχάλη αρχίσαμε να γελάμε από τα πρώτα λεπτά που μιλήσαμε είχαμε τρομερή χημεία», δήλωσε η Τζένη Καζάκου.

Το μεγάλο της όνειρο

Μιλώντας στο περιοδικό Gala, η νεαρή ηθοποιός είχε αναφερθεί στην περίοδο της πανδημίας και τα μαθήματα που πήρε από αυτή αλλά και τον κόσμο που ονειρεύεται στο μέλλον.

«Ο κορονοϊός και η καραντίνα ήρθαν για να μας ταρακουνήσουν, να μάς ξυπνήσουν, να μάς κάνουν να δούμε τα πράγματα μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Η πανδημία μας δίδαξε πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και πόσο τρομακτική είναι αυτή η αναγκαστική αποξένωση. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και επομένως τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε η ηθοποιός που έχει ως moto ζωής το «Άδραξε τη μέρα».

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *