Σάλος με γυμνές φωτογραφίες της Καρντάσιαν που «διέδιδε» ο Κάνιε Γουέστ – Γιατί τις έδειχνε τους υπαλλήλους του;


Σάλος έχει προκληθεί μετά τις καταγγελίες από πρώην εργαζόμενους της Adidas οτι ο Κάνιε Γουέστ τους έδειχνε πολύ προσωπικές του φωτογραφίες με την Κιμ Καρντάσιαν.

Μετά τα αντισιμητικά σχόλια και τις προκλητικές δηλώσεις νέο δημοσίευμα του Rolling Stone φέρνει στην δημοσιότητα και άλλες απαράδεκτες κινήσεις από την πλευρά του ράπερ.

Ο εργαζόμενους δήλωσε ότι ο Γουέστ «καμάρωνε» για φωτογραφίες και βίντεο που το έστελνε η τότε σύζυγός του και είχαν πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η απόφαση να ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα ανακοινώθηκε αφού ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της Adidas απαίτησε να υπάρξει διαφάνεια για τα καταγγελλόμενα περιστατικά.

Σύμφωνα με το Rolling Stone οι ίδιοι υποστηρίζοντας ότι διευθυντές γνώριζαν για την «προβληματική συμπεριφορά» του Γουέστ, αλλά «απενεργοποίησαν την ηθική πυξίδα τους» και απέτυχαν να προστατεύσουν τους εργαζομένους από «χρόνια λεκτικής κακοποίησης, χυδαία ξεσπάσματα και επιθέσεις bullying».

Λήξη συνεργασίας

Η Adidas τον προηγούμενο μήνα τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Κάνιε Γουέστ, έπειτα από τα αντισημιτικά σχόλιά του. «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο εάν είναι αληθείς οι κατηγορίες που διατυπώνονται στην ανώνυμη επιστολή», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα. «Όμως, λαμβάνουμε αυτούς τους ισχυρισμούς πολύ σοβαρά και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μία ανεξάρτητη έρευνα για το θέμα αμέσως», επεσήμανε ακόμη.

Η Union Investment, που κατέχει το 1% της Adidas και είναι ανάμεσα στους 20 κορυφαίους μετόχους της, με επιστολή της ζήτησε από την εταιρεία περισσότερες πληροφορίες για τις καταγγελίες. «Η Adidas πρέπει να αποκαλύψει πότε ενημερώθηκε για πρώτη φορά η διοίκηση και το εποπτικό συμβούλιο για τις καταγγελίες», δήλωσε ο Τζέιν Γουέρνινγκ της Union Investment.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *