Σακίρα: Το νέο τραγούδι «Monotonia» και οι… σπόντες στον Πικέ


Η Σακίρα και ο Πικέ ήταν ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz. Όχι όμως, πια!

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους, οι δυο σταρ ανέφεραν:  «Για το καλό των παιδιών μας που μπαίνουν σε απόλυτη προτεραιότητα για εμάς, ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Παρά την από κοινού ανακοίνωση, το πρώην ζευγάρι φαίνεται να μην τα πηγαίνουν καθόλου καλά μετά τις φήμες για απιστία του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα κατά την διάρκεια της σχέσης τους. Μάλιστα, μετά τις δημόσιες εμφανίσεις και εκδηλώσεις αγάπης του Ζεράρ Πικέ με τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία, η Σακίρα φαίνεται να έχει εξοργιστεί.

Οι θαυμαστές της Κολομβιανής τραγουδίστριας φαίνεται να έχουν ψάξει εξονυχιστικά τους στίχους από όλα τα νέα της τραγούδια, προσπαθώντας να τα συνδέσουν με τον χωρισμό της. Και φαίνεται πως τα κατάφεραν.

«Ποτέ δεν είπα τίποτα, αλλά με πλήγωσε. Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε»

Σε λίγες ώρες πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι της Σακίρα, με τίτλο «Monotonia» και από τους στίχους που έχουν ήδη κυκλοφορήσει φαίνεται πως η αναφορά στον Πικέ είναι δεδομένη. Συγκεκριμένα, οι στίχοι λένε:

«Εσύ κάνεις τα δικά σου και εγώ κάνω το ίδιο.
Ήμασταν συνένοχοι του εγωισμού
Ξεχάσαμε τι ήμασταν κάποτε
Και το καλύτερο είναι ότι δεν έφταιγες εσύ, ούτε εγώ.
Φταίει η μονοτονία

Δεν έφταιγες εσύ, ούτε εγώ.
Φταίει η μονοτονία
Ποτέ δεν είπα τίποτα, αλλά με πλήγωσε
Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε».

«Πώς ήμουν τόσο τυφλή»

Αυτό όμως, δεν είναι το μόνο τραγούδι της Κολομβιανής σταρ, το οποίο αναφέρεται στο χωρισμό της με τον Πικέ. Στις 22 Απριλίου είχε κυκλοφορήσει ένα ακόμη τραγούδι, το «Te felicito», με τον Ράου Αλεχάντρο, στο οποίο αναφέρονταν ζητήματα όπως η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια.

Συγκεκριμένα, στο τραγούδι αναφέρεται:

«Τους ανθρώπους με δύο πρόσωπα δεν υποστηρίζω
Εγώ που έβαζα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα… Πώς ήμουν τόσο τυφλή, σε συγχαίρω, πόσο καλά προσποιήθηκες».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *