Σακίρα: Έτοιμη να βγει ξανά με τον πρώην της


Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμός της από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα θα δεχόταν ένα δείπνο με τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο δεν τελείωσαν με καλές σχέσεις.

Η Σακίρα είναι πεπεισμένη ότι ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα και γι’ αυτό θα είχε δεχτεί ένα ραντεβού με τον Antonio de la Rúa, με τον οποίο ήταν σε σχέση για μια δεκαετία, λένε τα Μέσα από την Ισπανία.

Η τραγουδίστρια δέχτηκε αρκετές κλήσεις από τον γιο του πρώην προέδρου της Αργεντινής Φερνάντο ντε λα Ρούα, ο οποίος της έδωσε την υποστήριξή του αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Μετά από πολύωρες συζητήσεις, τα ρεπορτάζ λένε ότι συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά σύντομα στο Μαϊάμι.

Πάντως, η Σακίρα ξεκαθάρισε προ ημερών ότι ακόμα δεν σκέφτεται να ερωτευτεί ξανά. «Ας περιμένουμε να κλείσει αυτή η τρύπα στην καρδιά μου και μετά θα δούμε τι θα συμβεί», είπε σε συνέντευξή του στο Elle.

Η ιστορία αγάπης μεταξύ της Σακίρα και του Antonio de la Rúa

Η Σακίρα και ο γιος Fernando de la Rúa είδαν ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά το 2000, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που πραγματοποιήθηκε στην Αργεντινή.

Εκείνη την εποχή, η Σακίρα είχε ήδη ξεπεράσει την τελευταία της σχέση με τον ηθοποιό Oswaldo Ríos.

Αν και άργησαν να επιβεβαιώσουν το love story τους, αρκετοί φωτογράφοι τους είχαν ήδη… πιάσει σε κάποιες εξόδους τους.

Η Σακίρα είχε αποκαλύψει την κρίση της σχέσης της μέσω του τραγουδιού «January Days». Ωστόσο, κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές και το 2006 ειπώθηκε μάλιστα ότι είχαν αρραβωνιαστεί.

Αυτό που δεν φανταζόταν ποτέ η τραγουδίστρια είναι ότι θα συναντούσε τον αληθινό έρωτα της ζωής της κατά τη διάρκεια ενός Μουντιάλ. Στη Νότια Αφρική το 2010, γνώρισε τον Πικέ για να ηχογραφήσει το βίντεο για το «Waka Waka» και τότε δεν υπήρχε επιστροφή.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *