Ρούλα Κορομηλά: Ξεκαθαρίζει για την κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη


Η Ρούλα Κορομηλά σχολίασε την τηλεοπτική της συνύπαρξη μετά από 26 χρόνια, με την Ελένη Μενεγάκη, και έκανε ειδική μνεία στο «Σπίτι με το MEGA», που παρουσιάζει τη φετινή σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι.

Τι αποκάλυψε η επιτυχημένη παρουσιάστρια;

«Η συνύπαρξη ήταν πολύ γλυκιά, τρυφερή και πολύ ωραία. Δεν έτυχε να βρεθούμε τόσα χρόνια. Είπαμε πολύ ωραία πράγματα κι αλήθειες. Δεν είχαμε κόντρα. Πάντα έχω άγχος όταν βγαίνω στην τηλεόραση. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, αλλάζουν οι προσλαμβάνουσές του, αλλά αυτό το άγχος και το τρακ δεν θα μου φύγει ποτέ νομίζω», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά στο «Σπίτι με το MEGA» και Χριστούγεννα. Είστε προσκεκλημένοι μας. Η τηλεόραση είναι δουλειά, δεν είναι χόμπι. Η επικοινωνία με τον κόσμο δεν μου έλειψε γιατί μέσω των social είχα εκατοντάδες μηνύματα κι είμαι ευγνώμων. Η δημιουργικότητα είναι αυτή που με ταλάνιζε».

Σε ερώτηση για τις δυσκολίες που υπήρχαν στην τηλεόραση τότε και αυτές που υπάρχουν σήμερα, απάντησε: «Άλλες εποχές κι άλλες καταστάσεις περνούσαμε τότε κι άλλες τώρα. Προσαρμοζόμαστε ανάλογα. Και τότε υπήρχαν δυσκολίες και τώρα τα παιδιά που δουλεύουν έχουν τα δικά τους προβλήματα και δυσκολίες. Μην περιμένετε να πω κάτι κακό για κανένα. Ξέρω τι τραβάνε οι παρουσιαστές κι οι ρεπόρτερ.

«Οπότε θα στείλω την αγάπη μου σε όλους και θα τους πω από καρδιάς να έχουν επιτυχία και να είμαστε όλοι αγαπημένοι και μονιασμένοι και κανένας να μην λέει για τον άλλον το οτιδήποτε», κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις τηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *