Ρίκα Διαλυνά: Η ζωή στην Κρήτη και το παράπονο που έχει από τον σύζυγό της


Η Ρίκα Διαλυνά υποδέχτηκε την «Ελένη» στο σπίτι της στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ζει μόνιμα και αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή της.

Ένα ασχημόπαπο, όπως την φωνάζαν, που αναδείχθηκε «Σταρ Ελλάς» και πέμπτη στον κόσμο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα στο Χόλυγουντ και τη γνωριμία της με τον Μάρλον Μπράντο που απέρριψε ραντεβού του.

Αναφέρθηκε επίσης στην συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον μεγάλο τσακωμό τους στις Κάννες.

Σχετικά με τον σύζυγό της αποκάλυψε: «Όταν έφυγε ο άνδρας μου δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι και φέτος εγκαταστάθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρο μου».

«Μου έκανε καλό που με φωνάζαν ασχημόπαπο γιατί έδινα σημασία στον εσωτερικό κόσμο», σημείωσε.

Για την πορεία της στα καλλιστεία και πώς προέκυψε η συμμετοχή της περιέγραψε: «Δεν πήγα από μονή μου στα καλλιστεία, ένας φίλος της θείας μου έστειλε φωτογραφίες μου. Ο μπαμπάς μου είχε γίνει έξω φρενών για τα καλλιστεία και μου είχε πει ότι αν δεν γύρναγα θα έπεφτε στη θάλασσα».

«Είχα πει ότι αν δεν βγω «Σταρ Ελλάς» θα γίνω καλογριά. Παρουσιαστής των καλλιστείων ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας», θυμήθηκε.

Για την παρουσία της στην Αμερική ανέφερε: «Με κατηγορήσαν ότι ήμουν αριστερή και παραλίγο να μη με αφήσουν να πάω στα «Μις Υφήλιος». Όλες οι εφημερίδες του κόσμου έγραφαν ότι η Αμερική φοβάται ένα κοριτσόπουλο. Οι εφημερίδες είχαν γράψει ότι αν δεν είχε γίνει αυτό το σκάνδαλο θα είχα κερδίσει τον τίτλο».

«Την καριέρα μου στην Αμερική δεν την εκτίμησαν εδώ στην Ελλάδα», πρόσθεσε με παράπονο.

Για τον Μάρλον Μπράντο και την επικοινωνία που είχαν ανέφερε: «Ο Μάρλον Μπράντο μου πρότεινε να πάμε να φάμε και του είπα όχι».

Σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ σημείωσε: «Πάντα την αγαπούσα την Αλίκη αλλά έπαιξε ρολό ο Παπαμιχαήλ που την ώθησε για αυτά που εκανε. Στις Κάννες με υποδέχτηκαν σαν σταρ και ο Παπαμιχαήλ είπε στην Αλίκη αν δεν σηκωθείς να φύγουμε σε χωρίζω».

«Αυτό το διάστημα που έφυγαν από τη ζωή πολλοί γνωστοί ηθοποιοί είπα ότι ήρθε η σειρά μου», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτωin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *