Ράδιο Αρβύλα: Οργισμένη αντίδραση του Αντώνη Κανάκη – «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;»


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη στα χέρια του βιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου στα Σεπόλια.

Μία από τις τελευταίες εξελίξεις αφορά τα στιγμιότυπα από τον βιασμό της ανήλικης που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν σε κινητά.

Ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια του «Ράδιο Αρβύλα» θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.

«Φωτογραφίζοντας» τον Γιώργο Λιάγκα, που χθες (19/10) στο «Πρωινό» είπε ότι έβλεπε στο κινητό του, φωτογραφίες της ανήλικης, τόνισε: «Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε… Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικου θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ξέσπασε και η Ζήνα Κουτσελίνη

Νωρίτερα, την άποψή της για το ζήτημα είχε εκφράσει και η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Λέτε για τις φωτογραφίες που έγιναν αναφορές από συναδέλφους ότι τις έχουν δει. Να σας ρωτήσω κάτι εάν εσείς γνωρίζετε. Αυτές οι φωτογραφίες είναι στη δικογραφία;» αναρωτήθηκε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη για να λάβει καταφατική απόκριση από τον δικηγόρο και να συμπληρώσει πως «εμείς δεν τις έχουμε δει και κάποια στιγμή χθες ρώτησα και τον Πέτρο Κουσουλό, είστε παρόντες όλοι, αν έχει κάτι από αυτές και μου είπε όχι. Γιατί, λέω, συνάδελφοι είναι με το κινητό και λένε ότι έχουν φωτογραφίες».

«Η αλήθεια είναι πως ο κάθε δημοσιογράφος στα χέρια του όλο το υλικό το δημοσιογραφικό, από που είναι η πηγή του καθένα αφορά στην ελευθερία του τύπου και όχι μόνο» υπογράμμισε, στο τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζίνα» στο STAR.

«Αυτή την κουβέντα την κάνουμε, για να καταλάβει ο κόσμος, γιατί υπάρχουν δημοσιογράφοι και όχι μόνο ένας που έχουν πει δημόσια ότι στα χέρια τους την ώρα του ζωντανού έβλεπαν τις φωτογραφίες και φρίκαραν και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την εκπομπή στη συνέχεια. Άρα αυτοί που τις έχουν δει κανονικά διώκονται».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *