Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Το ωραιότερο κοπλιμέντο που άκουσα από τον πατέρα μου ήταν… μεγάλωσες»


Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ψηλά από τη Γέφυρα», αναφέρθηκε στη ζωή του, την αγένεια, τις πρεμιέρες και τη σχέση του με τα χρήματα.

  • Διαβάστε επίσης:

«Είναι ένα διαβατήριο τα χρήματα. Είμαι ευτυχής γιατί μπορώ και βιοπορίζομαι από αυτό που αγαπάω. Ταυτότητα έχω εγώ ο ίδιος, δεν χρειάζεται να έχω από τα χρήματα. Δεν έχω πολλά χρήματα, έχω αυτά που μου αναλογούν» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ποια είναι η σχέση του με τον θυμό; «Θυμώνω συχνά. Όπως έλεγε ο συγχωρεμένος ο Σάκης Μπουλάς: ο άνθρωπος που θυμώνει εύκολα είναι άνθρωπος που παλεύει χρόνια μόνος του. Με θυμώνει η αγένεια, η έλλειψη σεβασμού, ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλο. Με ενοχλεί που αυτή τη στιγμή εμείς εδώ μιλάμε και σε ένα άλλο σημείο της γης πολεμάνε» απαντά ο ηθοποιός.

«Συνήθως στις πρεμιέρες μου δεν καλώ κανέναν. Ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του, γιατί θέλει. Συνήθως μου λέει καλά λόγια, πολλές φορές μου έχει πει και αρνητικά. Δεν είμαστε πάντα τέλειοι. Κάποια στιγμή πρέπει να είμαστε και άθλιοι, για να ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Το ωραιότερο κοπλιμέντο που έχω ακούσει από τον πατέρα μου ήταν, όταν ήρθε σε μια παράσταση με ιδιαίτερη πλοκή και κατέβηκα μετά να τον βρω, με κοίταξε και μου είπε μεγάλωσες«.

«Είμαι εξωφρενικά αυστηρός με τον εαυτό μου. Εστιάζω κυρίως στα αρνητικά σε όλα τα επίπεδα, για να ξέρω τι κάνω λάθος. Με βοηθά να καταλαβαίνω πού μπορώ να εξελιχθώ και να μην είμαι στάσιμος, να μη νομίζω για τον εαυτό μου ότι είμαι ντε και καλά κάτι φανταστικό. Δεν είμαι, είμαι άνθρωπος όπως όλοι με καλές και κακές πλευρές και προσπαθώ να τις εξελίξω» παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα είπεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *